Gadgets

Frederique constant

Het horlogemerk Frederique constant is opgericht door twee Nederlandse ondernemers in Zwitserland. Deze ondernemers waren Peter Stas en Arletta Bax. Dit merk is opgericht in Zwitserland en waar anders dan in de plaats Geneve. De ondernemers hebben de passie proberen over te brengen in hun merk. Dit is goed gelukt en daarbij zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste horlogemerken van de wereld. Hoogwaardige kwaliteit die aan wordt geboden tegen een concurrerende prijs. Dit zie je niet heel vaak meer bij topkwaliteit horlogemerken. Bij onze juwelier kunt u alles vinden over dit horlogemerk en daarbij genieten van ons volledige assortiment. Leest u dit artikel verder en ontdek alle leuke dingen van dit merk.

Frederique constant is een prachtig horlogemerk

Er zijn tegenwoordig veel horlogemerken, maar de collecties van Frederique constant zijn erg gewild bij jong en oud. Wanneer je in je puberjaren je eerste horloge koopt, heb je graag een stoer horlogemerk. Dit kan zeker bij een van onze collecties. We hebben namelijk hele klassieke maar ook heel stoere varianten. Zo hebben we de Classics. Deze zijn gewild bij mensen in de zakenwereld. De Runabout collectie is daarentegen erg populair bij sporters. Een horloge zegt veel over je persoonlijkheid, veel mensen hebben dat niet zo door. Er zijn namelijk veel dingen die gezegd kunnen worden over je als je een bepaalde collectie draagt. Het is echt een verlening van je persoonlijkheid zoals veel mensen dit schetsen.

Kwaliteit maar voor een leuke prijs

Het is vandaag de dag bijzonder om nog echte kwaliteit te kopen voor een betaalbare prijs. Bij onze juwelier koopt u Frederique constant horloges voor een betrouwbare prijs. Hiermee bedoelen we dat ze wel in het hoge segment zitten, maar men krijgt daarvoor wel echt een horloge die veel duurder had kunnen uitvallen. Van smartwatches tot de klassieke horloges, alles is mogelijk bij ons.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *