Eten en drinkenOverige

Een smoothie bar: onmisbaar op een feest of evenement

Tegenwoordig hoor je het steeds meer, mensen die smoothies maken. Een smoothie als ontbijt, lunch of tussendoortje. Het kan allemaal! Er zijn allerlei variaties mogelijk. Allerlei soorten groenten en fruit kunnen worden gemengd en zo krijg je precies de nodige vitamine binnen. Het is maar net wat jij lekker vindt. Op een festival of evenement zo’n heerlijke smoothie proberen, of toch je dagelijkse portie vitaminen binnenkrijgen. Dat kan met de smoothie bar van Barista Company.

 

De smoothie bar

Fruit meenemen naar een evenement of zelf ’s ochtends snel voordat je weggaat nog een smoothie maken. Dat zit er voor de meeste niet in. Er zijn veel smaakcombinaties mogelijk. De smoothie bar laat jou zien wat lekker is, je leert smaakcombinaties kennen waar je zelf misschien nooit aan had gedacht. Er zijn twee soorten smoothies: groene smoothies en fruit smoothies.

 

Groene en fruit smoothies

De groene smoothies van de smoothie bar zijn smoothies met groenten. Het is natuurlijk niet heel lekker om alleen groenten in de smoothie te doen. Dan kan je net zo goed de groenten los opeten. Door fruit toe te voegen ontstaat er een heerlijke smaakcombinatie, waarbij je als je wilt de groenten helemaal niet meer proeft. De fruit smoothies zijn van zowel diepvriesfruit als vers fruit. Zo blijft de smoothie lang koel. Een aantal voorbeelden van smoothies:

Smoothie 1: 1 mango, 1 avocado, 2 cm verse gember, 300 ml yoghurt.

Smoothie 2: 1 kiwi, 1 perzik, 1 banaan, ½ mango.

Smoothie 3: 1 kiwi, 1 banaan, 4 a 5 aardbeien, 5 eetlepels Griekse yoghurt, scheutje sinaasappelsap.

 

Barista Company voor een smoothie bar

Heb je geen zin om op je feest zelf smoothies te maken of wil je klanten en gasten iets lekkers geven halverwege de dag. Huur dan een smoothie bar zodat alle smoothies voor jou en je gasten worden gemaakt. Dit zijn niet zo maar smoothies, maar heerlijke smoothies die waarschijnlijk nog nooit iemand zo lekker op heeft.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *