Eten en drinken

Plastic tafelkleed

Heeft u binnenkort een feestje van uw zoon of dochter? Maar heeft u daarbij geen zin om heel uw tafelkleed op te offeren voor een feest. Hiervoor hebben wij een plastic tafelkleed ontwikkeld die wij beschikbaar hebben in allerlei kleuren en maten. Zo zit er altijd wel eentje bij die voor uw past. Wij beschikken over een groot assortiment aan tafelkleden van plastic. Ons assortiment bestaat uit alles voor je dagelijkse benodigdheden, wegwerpservies, versieringen en bedankjes. Bezoek dus voor je en tafelkleed gaat kopen even onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Lees hieronder verder over ons actuele aanbod.

Een plastic tafelkleed kan altijd

Bij ons koop je een plastic tafelkleed in allerlei verschillende kleuren en uitvoeringen. Ben je een themafeest aan het organiseren, kunt u kiezen uit een speciale uitvoering van de tafelkleden. In ons ruime aanbod vind je bijvoorbeeld thema tafelkleden van Disney Frozen. Maar u kunt ook kiezen voor thema’s als: Minons, Cars, Ninja Turtles en voor de allerkleinste hebben we een tafelkleed van Woezel en Pip. Er is dus voor iedere leeftijdsgroep wel een leuk kleed. U kunt op onze website kijken voor ons complete aanbod aan tafelkleden.

Voorwaarden

Heeft u uw favorieten plastic tafelkleed gevonden op onze website? Dan kunt u ze direct bestellen en afrekenen. Je hebt je bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 3 dagen in huis. Wil je de producten ruilen? Dan kunt u uw bestelling toch nog terugsturen binnen 14 dagen. Wanneer we uw bestelling dan weer ontvangen hebben regelen we alles voor u. Wanneer u even wat langer rond wilt kijken, kunt u er ook voor kiezen om in een van onze fysieke winkels een kijkje te nemen. Deze zijn gevestigd in Amsterdam en nog eentje in Almere. Het voordeel hiervan is dat u meteen alles goed kunt vergelijken.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *