Eten en drinken

Plastic borden ideaal voor gemak!

Dat plastic borden ideaal zijn voor het gemak ervan is al jaren een gegeven. Sinds plastic borden de markt op kwamen zijn ze door mensen wereldwijd met een warm hart ontvangen, behalve door Jesse Klaver dan.

Omdat je plastic borden niet zo zeer schoon hoeft te maken en de prijs ervan zo laagdrempelig is als het maar zijn kan zijn ze geweldig voor feestjes en partijen. Denk dan aan bijvoorbeeld:

  • Bruiloft
  • Geboorte
  • Vrijgezellenfeest
  • Verjaardagsfeest
  • Kinderfeest

Plastic is dus eigenlijk altijd de ideale oplossing voor een feestje of partij omdat je het na gebruik makkelijk weg kan gooien en het recyclebaar is.

Daily Style

Daily Style is de perfecte webshop om te wezen voor uw feest benodigdheden. Denk aan onder andere de plastic borden. Maar ook bekers, bestek, sierraden, decoraties en ander wegwerpservies wat super goed van pas kan komen in het dagelijks gebruik of met een feest.

Omdat de webshop zo’n breed en groot aanbod heeft aan artikelen kunt u hier voor bijna alles wel terecht. Zo biedt Daily Style haar producten aan in verschillende thema’s, uiterlijk en printjes zodat er voor iedereen wat is om te kiezen. Ook is er mogelijkheid om een bepaalde vorm te kiezen voor het product.

Mogelijkheden plastic borden

Naast plastic borden biedt Daily Style ook houten snackborden / snackboten zoals ze ook wel genoemd worden. Ideaal om een snack of zoutje in te serveren. Door de gebolde vorm morst u niet zomaar en heeft u een stijlvol serveer bootje voor uw gasten!

De borden die aangeboden worden zijn ook leverbaar in diverse kleuren en uiterlijk met elk een eigen doeleinde als dessert, borrel en hoofdgerechten.

Contact

Denkt u ook dat Daily Style u goed kan voorzien in feestartikelen en benodigdheden? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Daily Style en ontdek de mogelijkheden. Het is ook mogelijk één van hun winkels te bezoeken in Amsterdam of Almere!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *