Eten en drinken

De leukste shotjesbarren bij jou in de buurt

Het splitje, het appeltaartje, de stuiterbal, dropshot drank, het blowjob shotje en de flatliner. Het zijn allemaal shots waar we gek op zijn en waar we gewoonweg niet van af kunnen blijven. En waar kun je zo’n heerlijke alcoholische versnapering nou beter nuttigen dan in een shotjesbar? Wij geven een overzicht van de leukste shotjesbarren bij jou in de buurt!

#1 Shotjesbar Bartender Rotterdam

Als Rotterdamse student is het – min of meer –  verplicht om maandelijks een bezoek te brengen aan shotjesbar Bartender. Ook als je niet uit de buurt van Rotterdam komt is het een echte aanrader om een avondje te gaan stappen in Rotterdam en de avond te beginnen in shotjesbar Bartender. Hier heb je de keuze uit meer dan 200 shots. Het goede nieuws is dat de shots al beginnen vanaf €2,50. Niet alleen lekker voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. Wij zeggen: win-win! Shotjesbar Bartender is gevestigd aan de Coolsingel 83a.

#2 Shotjesbar Shots Breda

Brabantse nachten zijn lang, zo ook in Breda! Bij shotjesbar Shots in Breda maak je kennis met het Brabantse nachtleven. Een van de gezelligste momenten om in Breda het nachtleven in te duiken is op donderdagavond tijdens de studentenavond. Een van de voordeligste momenten voor een avondje uit is echter de dinsdagavond. Dan geldt voor alle shotjes: 2 halen en 1 betalen.

Met keuze uit ruim 120 verschillende shots, zoals Adam & Eva, Engelse Drop, Tsunami en Miss Piggy is er voor iedereen een shotje te vinden. Deel het tweede gratis shotje met je vrienden of drink alles zelf op. Shotjesbar Shots is te vinden op het volgende adres: Vismarktstraat 24.

#3 Shotjesbar Chupitos Amsterdam

In het mooie Amsterdam vind je shotjesbar Chupitos. De shotjesbar noemt zichzelf hét instituut van de shotjes! Dat vinden wij geheel terecht, want in deze hippe uitgaansgelegenheid vind je meer dan 150 verschillende shotjes. Shots van over de hele wereld zijn naar Amsterdam gehaald zodat jij en je vrienden volop kunnen genieten. Een avond bij Chupitos is dan ook een echte beleving. Chupitos is gevestigd aan Zieseniskade 25.

Het concept van Chupitos is zo succesvol dat er inmiddels ook shotjesbarren in Utrecht, Groningen en Tilburg zijn geopend.  

#4 Shotjesbar Shotto Zwolle

Shotjesbar Shotto in Zwolle is een gezellige en moderne shotjesbar met wel 150 verschillende shotjes. De liquid chefs, zoals de shotjesmakers worden genoemd, bezorgen jou een unieke ervaring wanneer zij smaken en ingrediënten shaken, layeren en strainen om jou de perfecte shot te serveren. Shotto in Zwolle is gevestigd aan de Voorstraat 15.

Wat is jouw favoriete shotjesbar?

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *