Eten en drinken

Koffiebar huren

Barista kwaliteit koffie bij jou thuis

Voor koffie gezet door barista’s hoef je niet meer de deur uit. Je kan nu je eigen koffiebar huren voor bij jou thuis of voor op je evenement.

 

Koffiebar huren

Tijdens een evenement, feest of bruiloft koffie kunnen serveren van hoe kwaliteit is natuurlijk ideaal. Het huren van een koffiebar met gecertificeerde barista’s maakt dat nu mogelijk! De barista’s zijn gespecialiseerd in het maken van de beste koffie en latte art. Op deze manier geven ze uw gasten de beste koffie ervaring. Zo is het dan ook mogelijk om een heuse ‘foodtruck’ te huren om deze ervaring nog verder uit te breiden.

 

De beste koffiebeleving geef je door een koffiebar huren

Zoals eerder vermeld zorgt een koffie bar met barista’s voor een goede koffie beleving. Hier naast is het niet meer mogelijk om een foodtruck uit het festival beeld weg te denken. Het is dan dus ook mogelijk om een foodtruck te huren met barista’s! Zij zullen hierbij nog meer in staat zijn om een beleving te creëren.

 

Naast dat de barista’s gecertificeerd zijn in het maken van de beste koffie en latte art, zijn zij ook erg gastvrij. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk om je gasten zich thuis en op hun gemak te laten voelen op het evenement. Hierdoor staan ze ook meer open voor de unieke belevenis die hun word geboden.

 

Festivals zijn niet compleet zonder koffie

Koffiebar, huren
koffiebar huren

Wat is er beter dan een festival beginnen met koffie? Door een koffiebar te huren kan je de festival gangers een ideale start geven door ze de beste koffie aan te bieden. Dit samen met een heuse foodtruck maak je het plaatje compleet. Verder is het geen probleem voor de barista’s om veel koffie te schenken! De foodtruck kan nog uitgebreid worden met een pagodetent. In combinatie met meer barista’s is het mogelijk om tot 1500 koppen koffie er uur te serveren!

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *