Eten en drinken

Historische lunch Delft

Op zoek naar een leuk tentje om te gaan lunchen? In Delft is er ruime keuze om te gaan lunchen. Lunch Delft biedt voldoende mogelijkheden om lekker te gaan zitten met een heerlijke salade of een broodje. Zo kan je bijvoorbeeld bij Belgisch Bier Café Belvédère terecht voor een overheerlijke lunch. Delft is een gezellige stad voor een dagje uit. Een dagje varen en de oude schoonheid van de stad aanschouwen, of een dagje shoppen in het centrum. Het kan allemaal. Tussen de middag is het dan tijd voor een broodje of wat lekkers. Daarvoor kan je gaan lunchen bij Belgisch Bier Café Belvédère. Een topper op het gebied van lunch Delft.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Dit restaurant is gevestigd op de Beestenmarkt. Het restaurant is een samenvoeging van drie oudere panden. Hier heeft onder andere een studenten sociëteit zijn basis gehad en het pandje op de hoek was vroeger de lokale ijskraam. Tegenwoordig is het een bier café waar de gasten kunnen genieten van een lunch, diner of gewoon een lekker drankje. Dit kan ook op het terras. Aan de voorzijde van het pand is een groot terras met meerdere horecagelegenheden op het plein. Het is hier in ieder geval altijd wel gezellig.

 

Lunch Delft

De kaart van Belgisch Bier Café Belvédère is uitgebreid te noemen. Zo is er een ruime keuze aan heerlijk belegde broodjes, snacks zoals kroketten en loempia’s, verschillende salades en soepen. Dit is slechts nog maar een greep uit de uitgebreide lunchkaart.

 

Reserveren

Wil je zeker zijn van een tafeltje bij Belgisch Bier Café Belvédère, dan kan je online gemakkelijk en snel een reservering plaatsen. Elke dag zijn ze vanaf elf uur ’s ochtends open. Op zaterdag zelfs al vanaf tien uur in de ochtend voor de vroegere vogels. Voor meer informatie of contact kijk je op de website. Voor lunch Delft ben je hier in ieder geval aan het juiste adres.

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *