Eten en drinken

Gevarieerde lunch Delft op een prachtig plein

Ga jij binnenkort een dagje winkelen in Delft? Of wil je juist de oude stad een dag lang gaan bewonderen? Je kan in Delft zelfs nog een bezoek brengen aan de Technische Universiteit waar wereldontdekkingen worden gedaan. Wat je in Delft ook gaat doen, een lunch Delft mag nooit ontbreken. Even bijkomen op een van de prachtige pleinen van de stad. Hier kan je op een terras geweldig genieten van de schoonheid van de eeuwenoude vesting. Het schijnt zelfs dat Delft het mooiste plein van Nederland heeft. Hoe geweldig is het als je hier kunt zitten met een lunch Delft? Juist, het is zeker de moeite waard. Wat je kunt verwachten van een heerlijke lunch, lees je hier.

 

Lunch Delft

Heb jij al eens vaker in Delft gegeten? Een grote aanrader is om op de Beestenmarkt aan te schuiven bij een horecazaak. Bijvoorbeeld bij Belgisch Biercafé Belvédère. Zij hebben een zeer uitgebreide kaart voor zowel lunch, diner, borrelplank en een grote bierkaart. De keuzes voor een lunch zijn dan ook groots, voor zowel groot als klein is er wat lekkers te scoren. Een greep uit de lunchkaart van Belgisch Biercafé Belvédère is als volgt:

  • Koude broodjes
  • Warme broodjes
  • Warme lunch
  • Kroketten
  • Uitsmijters
  • Sandwiches
  • Soepen
  • Salades

Binnen deze gerechten is er uiteraard ook keuze voor vegetarische gerechten en wordt er specifiek rekening gehouden met allergieën of dieetwensen.

 

Belgisch Biercafé Belvédère

Kom jij graag langs bij Belgisch Biercafé Belvédère voor een lunch Delft? Dat kan! In het hoogseizoen wordt aangeraden om jouw plekje wel te reserveren. Rond het middaguur op een heerlijke ’s zomerse dag zit het terras namelijk al erg snel vol. Uiteraard kan je ook gewoon aan komen waaien en de creaties van Belgisch Biercafé Belvédère proeven. Of je nu komt winkelen, musea bezoeken of techniek bekijken, een lunch in Delft mag niet ontbreken!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *