Eten en drinken

E-liquids en het positieve effect daarvan op je huid | e-liquid kopen? Lees verder

eliquid-kopen

Het blijkt dat ook in 2016 steeds meer mensen overstappen op elektrisch roken en voorgoed die schadelijke, kankerverwekkende tabaksproducten links laten liggen. Stoppen met roken brengt jou tientallen voordelen die in de belangrijkste plaats betrekking hebben op je gezondheid en op die van de omgeving. Stap je over op elektrisch roken dan is een voordeel onder andere dat je huid daarvan zienderogen opknapt! Meer informatie daarover vind je hieronder.

 

Welk effect heeft roken op je huid?

E-sigaretten zijn tegenwoordig een veel gezonder alternatief dan gewone, traditionele sigaretten. Veel mensen geven aan dat het overstappen op elektrisch roken gemakkelijker is dan ze dachten. Een overstap heeft zeer veel voordelen voor je gezondheid waaronder op de huid. De huid krijgt het door de sigarettenrook zwaar te verduren. Zoals je weet bestaat je huid uit talloze piepkleine bloedvaatjes. Deze vaatjes vernauwen vrijwel direct wanneer je tabaksrook inhaleert. Het gevolg van het vernauwen van de vaten is dat de doorbloeding van je huid verslechtert. Het bloed, met zuurstof en voedingsstoffen, heeft moeite om alle cellen te bereiken en daardoor wordt de huid grauw, dof en kan het je minder goed beschermen. Kenmerkend bij rokers is ook dat ze vroeg of laat last krijgen van rimpelvorming. Dit komt doordat er collageen door de nicotine afgebroken wordt.

 

De oplossing is elektrisch roken!

cosmic-fog-liquid-kopenEigenlijk is de oplossing heel simpel: Stap over op e-sigaretten en je voorkomt daarmee dat je zo’n typische rokershuid krijgt! Je krijgt veel minder schadelijke stoffen binnen bij elektrisch roken. Je huid profiteert daarvan. En elektrisch roken geeft je nagenoeg dezelfde ‘kick’ als echt roken. Het verschil merk je nauwelijks. In het begin moet je alleen even afkicken van al die talloze schadelijke en verslavende middelen die fabrikanten toevoegen aan tabak. Maar je kunt gewoon e-liquids met nicotine gebruiken, zodat je geen last krijg van echte ontwenningsverschijnselen. Het beste is natuurlijk om op termijn ook te stoppen met elektrisch roken. Want ook nicotine is schadelijk voor hart- en bloedvaten.

 

Met e-sigaretten kan je heel goed afbouwen

stoppen-met-roken-e-sigaret-kopenMet gewone sigaretten is het nauwelijks mogelijk om je nicotinebehoefte af te bouwen. Je kunt natuurlijk wel gewoon stapsgewijs steeds minder sigaretten gaan roken maar voor velen is dit toch te lastig. Met een e-sigaret kan je wél stapsgewijs je nicotine afbouwen door gewoon alsmaar over te stappen op e-liquids met een lagere nicotinesterkte. Uiteindelijk kom je bij nicotinevrije e-liquids terecht. Je blijft daarmee het gevoel houden dat je echt rookt maar dan vrijwel zonder nadelige gevolgen voor de gezondheid. Je kan gezellig met anderen meepaffen. We schrijven dat dit vrijwel geen nadelige gevolgen voor je gezondheid heeft… Want in e-liquids zitten mogelijk wel smaak- en/of geurstoffen die schadelijk zouden kunnen zijn maar wat nog niet vaststaat. We raden je aan om dan ook gewoon op den duur met die nicotinevrije e-liquids te stoppen en zowel het roken als het dampen achter je te laten. Dat is goed voor je gezondheid, voor je huid én voor je portemonnee!

 

Eliquid kopen

Wanneer je overgestapt bent op een e-sigaret dan is het volgende wat je nodig hebt een lekkere e-liquid. Dit is de rookvloeistof cq. rookolie welke in je e-sigaret gaat. Een lekkere en voordelig geprijsde e-liquid kopen? Ga dan naar eliquidkopen.nl!

4.3/5 - (3 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *