Eten en drinkenOverige

Barista worden: binnen 3 uur al een heerlijke koffie leren maken!

Houdt jij van heerlijke koffie en zou je dat graag zelf ook kunnen maken? Koffie met allerlei leuke figuren en die heerlijke echte espresso. Die vindt je bijna nergens, maar misschien straks wel bij jou thuis? Een echte barista kan deze lekkere koffie zo maken, wil jij ook barista worden? In veel restaurants en bakkerijen verwacht je dat je heerlijke koffie krijgt en dan het liefst ook van goede kwaliteit. Wil jij je klanten laten zien dat jullie deze goede kwaliteitskoffie bieden en wil jij dat zij nog eens terugkomen voor die heerlijke koffie? Laat het personeel dan een training tot barista worden volgen.

 

Binnen 3 uur barista worden met een leuke training?

Bij Dutch Coffee Academy worden verschillende cursussen gegeven, de niveaus daarin verschillende sterk. Begin dus bij nummer één als je nog weinig verstand hebt van het maken van heerlijke koffie. De cursussen worden gegeven in groepen van ongeveer 6 personen. Er wordt geoefend en af en toe komt hier theorie bij kijken. Ook is het mogelijk dat Dutch Coffee Academy een dag of dagdeel bij jullie in het restaurant meekijkt. Mooie figuren leren maken in de koffie, leren hoe je de perfecte micromelkschuim maakt en een heerlijke espresso? Hieronder een overzicht van de verschillende trainingen/cursussen:

  • Basic Barista training
  • Vervolg – Latte art training
  • SCAE Foundation
  • SCAE Intermediate
  • SCAE Professional

 

Dutch Coffee Academy

Professionals gaan samen met jou en een aantal andere aan de slag om de lekkerste koffie te maken! Ontdek het geheim. Heb je interesse in één van de trainingen? Neem dan een kijkje op de website voor de verschillende datums waarop de trainingen gegeven worden. Ook vind je hier meer specifieke informatie, welke training past bij jou? Heb je verder nog vragen? Dan kun je gerust vrijblijvend contact opnemen. Dutch Coffee Academy gunt iedereen een lekkere kop koffie en helpt jouw graag! Barista worden doe je zo!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *