Eten en drinkenHuishoudelijkOverige

Plastic beker: in twee woorden gemak en genieten op je eigen feest!

Is het binnenkort tijd voor een feestje? Een kinderfeestje of een groot feest voor je eigen vrienden? Voor beide feestjes is het handig om gebruik te maken van de plastic beker. Zo wordt er tegenwoordig bij feestjes vaak een themakleur of dresscode bedacht. Het servies van de avond kun je dan is deze kleuren doen. Dat geeft een extra touche aan je feest. Ook is het voor jezelf een stuk gemakkelijker wanneer je gebruikt maakt van de plastic beker. Op een feestje gaat er allicht iets stuk en het zou zonde zijn als dit een duur glas is. Ook maakt dat een hele troep en kan glas gevaarlijk zijn. Je wilt toch liever niet dat iemand met glas in zijn voet van jouw feestje naar de spoedeisende hulp moet? Natuurlijk schelen plastic bekers een hoop afwas. Je kunt ze namelijk zo weggooien na het feest. Voor de kosten hoef je het niet te bewaren!

 

Het aanbod plastic bekers

Daily Style heeft een breed aanbod en zo is er voor ieder wat wils. Ieder feest is weer anders en daarom is het grote aanbod alleen maar fijn. Wanneer je een kinderfeestje voor je kind organiseert, is het handig als er geen breekbaar servies in de buurt is. Kinderen laten namelijk vaak per ongeluk iets omvallen en zeker in het enthousiasme op een feestje. Is jouw kind helemaal gek van Cars, Dora of Disney? In het assortiment zijn allerlei soorten plastic bekers te vinden, zo ook van Cars en Disney. Ook plastic bierbekers, plastic wijnglazen en shotglazen zijn te vinden in het assortiment.

 

Daily Style

Misschien denk je, een plastic beker toch wel handig? Dat is het zeker! Bij Daily Style vind je alle feestbenodigdheden voor een te gek feestje. Van kamerversieringen tot sieraden. En dat alles binnen 2 tot 3 dagen al thuisbezorgd. Neem gerust een kijkje in de winkel of de webshop.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *