Elektronica

Pigtails

Wanneer je het hebt over kabels die aan de ene zijnde zijn afgewerkt en aan de andere zijnde een connector hebben, dan gaat het natuurlijk over Pigtails. Het zit hem al in de naam. Gaat namen over een staart. Kenmerken van een soort als deze is dat hij met een fusie-las is vastgemaakt. Op die manier wordt hij ook op een glasvezel gelast. Bij ons zijn veel verschillende aanwezig, neem informatie met ons op en ontdek alles over deze vorm van kabels. De medewerkers van onze shop willen u ook altijd helpen. Het is namelijk best handig om het een en ander te weten over deze soort, voordat hij wordt aangeschaft. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de volgende soorten.

Wij hebben de verschillende soorten pigtails voor u

Je hebt een heleboel soorten pigtails. Wij werken met de volgende drie soorten. Zo is er de Pigtail SC. Deze is voorzien van de nodige SC-connectoren. En hij is een veel gebruikte connector voor zowel single- en multimode. Het is vaak verschillende welke soort je moet hebben als je gaat kijken naar het doeleinden dat u voor ogen hebt. Zo is het goed om te kijken of er single of multi mode toegepast gaat worden. Deze eerste soort is dan ook te gebruiken voor zowel multi als single mode. Deze variant heeft ook een eenvoudige snap in mechanisme. Hiermee kunt u de connector met een makkelijke duw of trek beweging bevestigen of verwijderen. Deze variant is ook te leveren als een APC. De tweede variant is de LC. Deze is veelgebruikt voor beide single en multimode. De derde variant is de st en deze is veelgebruikt bij multi-mode.

Neem contact op

Voor meer informatie over pigtails is het aan te raden om contact op te nemen met ons en te ontdekken welke variant het best bij u past.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *