Dieren

Kuikens kopen

Wanneer u kinderen in huis heeft, zijn ze vast ook verliefd op die donzige kleine kuikens. Dan zit er eigenlijk maar één ding op: Kuikens kopen. Het voordeel van jonge kuikens te kopen is dat ze dan alvast kunnen wennen aan uw huis en uw gezin. Wanneer zij veel beter gewend raken hebben ze het ook steeds meer naar hun zin. Ook kunnen de kuikens in een kleine tuin rondlopen. Ze hebben natuurlijk ook minder ruimte nodig. Vanaf maart hebben we verschillende kuikens beschikbaar. Ook in een kleinere tuin kunt u kippen houden. Kuikens zijn veel lichter en hebben ook minder eten nodig dan volwassen kippen. De kuikens zijn verdeeld in mannetjes en vrouwtjes. We gaan er vanuit dat u de vrouwtjes koopt. Op die manier hoeft u geen afstand te doen van uw haantje.

Wat moe u allemaal weten nadat u Kuikens kopen heeft gedaan

Voordat u overgaat tot Kuikens kopen, is het van belang dat u de plaats waar u ze gaat laten lopen goed schoon houdt. Ook is het belangrijk om na te denken of de kuikens genoeg licht en warmte krijgen op de plek die u in uw hoofd heeft. Wanneer de plek niet goed schoon is, kunnen de dieren besmet worden. De meest gebruikte hokken zijn de konijnenkooien met een glazen bovenkant. We hebben hier zelfs goedkopere modellen van tijdens de kuikenperiode. De kuikens hebben wel iedere dag aandacht nodig. Elke dag vragen ze om school water en voer is ook een vereisten. Warmte is ook erg belangrijk. Kuikens kunnen nog niet zo goed tegen kou.

Huren of kopen? Bij ons kan het allemaal

Het is bij ons ook mogelijk om een complete voorziening te huren. Op die manier hoeft u niet alle producten zelf aan te schaffen, maar kunt u ze per maand huren. Denk bij deze dingen aan voerbakken en hokken.

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *