Computer

Welke soorten cloud vps worden het meest verkocht?

Voordat dat ik kan vertellen welke cloud vps het meeste verkocht worden is het wel handig om eerst te weten wat een cloud vps is. Een cloud vps is een server die verbonden staat met een grote fysieke server. Je kunt dus als bedrijf zijnde een cloud vps aanschaffen voor de opslag van gegevens van je bedrijf. De dingen die je hierop opslaat staan apart van de grote fysieke server. Je kunt er dus op opslaan wat je wilt. Ook kun je zelf kiezen welke software je erop wilt laten zetten. De grote fysieke server kan dus niet zien wat er op de kleine cloud vps staat.

Waarvoor is een cloud vps handig

Als school zijnde is een cloud vps erg handig. Zo kan elke leerling bijvoorbeeld toegang krijgen tot een eigen cloud vps. Hier kunnen ze bijvoorbeeld op inloggen op elke computer in het school lokaal. Verder is het ook handig voor grote bedrijven met meerdere vestigingen. Zo kan elke vestiging zijn eigen informatie opslaan en eventueel delen met de grote fysieke server van het bedrijf. Een voordeel van cloud vps is ook nog eens dat het een goedkope manier is voor en server. Je betaald relatief weinig voor wat je krijgt.

Welke wordt het meeste verkocht?

Elke cloud vps heeft een geheugen, opslag, CPU en schijfruimte. Je kunt dus van tevoren goed uitzoeken hoeveel geheugen, opslag, CPU en schijfruimte jij denkt dat de cloud voor jou bedrijf nodig denkt te hebben. Het is namelijk vervelend als je er achteraf achter komt dat je te weinig van dat alles hebt gekocht/ aangeschaft en je cloud vps’ daarom niet goed loopt. De modellen die tegenwoordig het meeste verkocht worden hebben de volgende capaciteiten:

  • Geheugen 8 GB
  • CPU 4 x 2 Ghz
  • Schijfruimte 80 GB
  • Opslagtype SSD
Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *