Computer

Webwinkel software

Bij de keuze voor de juiste webwinkel software maak je in feite een keuze voor een lange periode. Zelfs als de aanbieder van de webwinkel software korte termijn contracten aanbiedt betekent dat niet dat je zomaar kunt of wilt overstappen. Je wilt een succesvolle webshop inrichten waar je langere tijd producten zult verkopen. Kies dan voor schaalbare webwinkel software waar je nu, en in de toekomst gebruik van kunt maken. Shoptrader is een platform die schaalbaar is dankzij drie duidelijke abonnementen, en daarnaast nog uit te breiden is met diverse add-ons en koppelingen.

webwinkel-software

Webwinkel software met connecties

Een webwinkel is geen eilandje, het maakt deel uit van een netwerk, zowel op grote als kleine schaal. Als de klant een product kiest en wilt afrekenen moet dit automatisch gelinkt worden met een veilig betaaldienst zoals iDeal of Afterpay. Als de webwinkel software dit niet ondersteunt moet je veel werk verrichten om dat in te bouwen. Je zult als winkelier ook een belastingaangifte moeten indienen. Door de webwinkel software te koppelen aan jouw boekhoudsoftware, zoals Exact, kun je snel de administratie op orde krijgen. Daarom moet de webwinkel software diverse in- en uitgangen hebben om dit soort functies mogelijk te maken.

 

Add-ons en koppelingen

De mogelijkheid om externe functies als extra opties toe te voegen maakt Shoptrader erg flexibel. Naast het overzichtelijke webplatform kun je naar voorkeur de webwinkel software uitbreiden met de functionaliteit die past bij jouw onderneming. Sommige add-ons zijn gratis te gebruiken, andere add-ons kun je tegen maandelijkse kosten toevoegen. Zo betaal je nooit teveel voor jouw webwinkel software.

 

Belangrijke add-ons

Welk soort uitbreidingen kunnen voor jouw webshop belangrijk zijn?

 

  • Veilige betaalopties met online bankieren
  • Pakketdienst voor snel en efficiënt versturen van producten
  • Onafhankelijke recensies en keurmerk voor een hoger consumentenvertrouwen
  • Leeftijdscontrole voor producten gericht op volwassenen
  • Koppeling met boekhoudsoftware

 

Dit zijn nog maar enkele optionele add-ons, waarvan er veel gratis te gebruiken zijn. Maak direct een Shoptrader account aan en verken alle mogelijkheden van deze webwinkel software. Richt jouw webshop in zoals je die voor ogen hebt, en betaal alleen voor de mogelijkheden die je ook echt zult gebruiken.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *