Bouw

Koeltechniek

Wanneer iets extra capaciteit nodig hebt op het gebied van koeltechniek bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een ruime keuze in het industriële proces bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen u graag helpen aan het bieden van extra installaties voor koelingen. We bieden koelingen aan die beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen van onder andere het Italiaanse merk M.T.A. en Baltimore Aircoil. Onze engineers zijn ervaren op het gebied van installaties en gaan geheel volgens de specificaties van onze klanten aan de slag. Dit kan gaan om ontwerp, bouw en installatie. Ook voor onderhoud aan deze systemen kunt u ons bellen. Wij nemen natuurlijk het liefst alles uit uw handen.

Koeltechniek op ieder niveau

Wij hebben verschillende vormen van koeltechniek beschikbaar voor u. Zo hebben we waterkoelmachines. Deze kunnen luchtgekoeld zijn of watergekoeld. Het lijkt voor de hand liggend dat deze met water gekoeld zijn, maar deze zijn net zo goed te koelen met lucht. Het is alleen per situatie weer verschillend wat u het best kunt installeren in uw bedrijf. Daarnaast hebben we ook warmtepompmachines. Deze zijn luchtgekoeld en watergekoeld. Het is dus maar net hoe u hem geinstalleer wil hebben. Dit werkt net als bij de waterkoelmachine. Zo hebben we ook koeling voor lasersnijmachines. Dit wordt eigenlijk uitsluitend gedaan met veel water. De laatste vorm van een koelsystem is een modulaire vrijkoeler. Op onze website kunt u alle voordelen van de koelingen ontdekken.

Onderdelen voor alle koelinstallaties

Voor onze koeltechniek gebruiken we natuurlijk ook verschillende onderdelen. Ons magazijn heeft meer dan 20.000 artikelen. Dit is bedoelt om snel te reageren om onverwachte calamiteiten bij een koeling die we bij u geïnstalleerd hebben. Op onze site kunt u ook weer meer informatie vinden over de verschillende onderdelen. Op die manier kunt u een inschatting maken in welke tijd wij u kunnen helpen.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *