Bouw

Een goede, degelijke systeemwand met vele mogelijkheden?

Brakel Totaal Project

Een systeemwand is de manier om uw pand een compleet andere inrichting te geven. En dat zonder complete, ingrijpende verbouwing. Een systeemwand kan namelijk geplaatst worden zonder dat de structuur van het pand verandert dient te worden.

Alles-in-1

Een systeemwand biedt in verschillende situaties een goede uitkomst. Dat komt omdat een systeemwand zoveel opties heeft, zeker wanneer u een systeemwand laat maken door Brakel Totaal Project. Brakel Totaal Project is een bedrijf dat al zo’n 40 jaar een bekende naam is in Nederland. Noem het woord systeemwand, dan is de kans groot dat u in diezelfde zin ook de naam Brakel Totaal Project noemt. De systeemwand van Brakel Totaal Project wordt volledig op maat gemaakt voor elke klant. Dit kan Brakel Totaal Project aanbieden door de eigen fabriek waar het bedrijf over beschikt. Brakel Totaal Project is ontwerper, producent, leverancier en installateur van de systeemwand.

Wanneer u een systeemwand laat maken bij Brakel Totaal Project hoeft u maar met een bedrijf rekening te houden. Dat is wel zo makkelijk omdat de verschillende processen dan naadloos aansluiten op elkaar!

Eindeloos veel opties

Bij de systeemwand die u bestelt bij Brakel Totaal Project komen keuzes kijken tussen moduulmaten, brandwerendheid, ronde systeemwanden, gesegmenteerde systeemwanden of systeemwanden zonder gebruik van stijlen. Een uitgebreide keuze om de systeemwand zo goed mogelijk aan alle eisen te laten voldoen. Door de eigen fabriek kan Brakel Totaal Project de systeemwand aan alle specifieke eisen laten voldoen.

Contact

Voor de systeemwand die voldoet aan al uw eisen mag u te allen tijde contact opnemen met Brakel Totaal Project. Ook met vragen over systeemwanden en andere wanden kunt u terecht bij Brakel Totaal Project. De ervaren en professionele werknemers hebben met hun parate kennis een antwoord klaar! U kunt contact met Brakel Totaal Project via de site, via de telefoon of via email: info@brakelgroup.com, 035 621 39 44 .

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *