Bouw

Glaswanden van Brakel Totaal Project, mooier vind je ze niet.

Glaswanden

Glaswanden zijn de ideale manier om een bestaande ruimte op te delen, zonder dat de ruimte minder licht wordt, zo laat je de ruimte in zijn waarde maar zorg je ervoor dat er intiemere, kleinere ruimtes ontstaan. De wanden zijn erg goed te installeren zonder ontzettend ingrijpende verbouwing.

Dat is in ieder geval zo wanneer je kiest voor glaswanden van Brakel Totaal Project. Brakel Totaal Project is een bedrijf dat al zo’n veertig jaar producent, leverancier, monteur en installateur van de ‘all-in wall’ systeemwanden. Deze systeemwanden zijn ook te verkrijgen als glaswanden. De wanden zijn te installeren op bijvoorbeeld kantoren, scholen, bedrijven en andere panden die druk zijn, openheid dienen uit te stralen maar die toch een zekere afscheiding kunnen gebruiken. De wanden zorgen ervoor dat een ruimte opgedeeld kan worden in meerdere kleine ruimtes zonder dat de ruimte donker wordt. De transparantie en de sfeer blijven, geluidoverlast en drukte is verleden tijd.

Niets saais aan!

Bij glaswanden denk je wellicht aan saaie ramen. Die gedachte is te begrijpen maar hij is niet helemaal gerechtvaardigd. De glaswanden van Brakel Totaal Project zijn namelijk te verkrijgen in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan glaswanden met enkel of dubbelglas, glaselementen van brandwerend glas, een volglaswand, ronde glaswand, gekleurde glaswanden, structureel glas of glas bedekt met folie. Dit zijn nog niet alle opties, dat komt omdat Brakel Totaal Project de glaswanden in eigen fabriek maakt, daardoor zijn de opties haast eindeloos.

Inspiratie en contact

Brakel Totaal Project heeft in alle jaren dat ze actief zijn al vele projecten succesvol afgerond. Voor voorbeelden van die projecten en inspiratie voor je eigen glaswanden kun je op de site de afgeronde projecten bekijken. Op de site kun je ook direct contact opnemen met Brakel Totaal Project. Met hun expertise en ervaring weten ze de beste opties voor jouw situatie uit te werken!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *