Bouw

Entresolvloer benut elke m2

Een entresolvloer is dé manier om de inhoud en oppervlakte van het magazijn optimaal te benutten. Dit zorgt er namelijk voor dat er een extra vloerverdieping wordt gecreëerd in de huidige opslagruimte. Wat dit betekent? Dat het opslagoppervlak wordt verdubbeld! En dat allemaal met een entresolvloer die inpandig te realiseren is. Op die manier is er geen ingrijpende verbouwing of nieuwbouw nodig.

 

Entresolvloer

Entresolvloeren worden met name aangeraden in magazijnen waar de hoogte niet of nauwelijks wordt benut. Er zijn bedrijven die werken met een Paternoster, waarmee de hoogte al goed wordt benut. Echter is een Paternoster niet geschikt voor alle producten in een magazijn. Hiervoor is een entresolvloer dan een uitkomst. Deze verdiepingsvloer is enkel geschikt voor lichtgewicht opslagspullen en ook niet voor heftrucks. Uiteraard maakt dit bijvoorbeeld wel aantrekkelijk om een magazijn op die manier in te delen dat de zwaargewicht materialen op de benedenverdieping worden geplaatst. De kleine en handzame artikelen kunnen dan boven op de verdiepingsvloer worden opgeslagen. Naast opslag is een entresolvloer ook geschikt als kantoorruimte.

 

Expeditieruimte benutten

Met name de expeditieruimte wordt in veel magazijnen niet optimaal gebruikt. In deze ruimte waar bestellingen klaar worden gezet om weggebracht te worden, wordt veelal niet de volledige hoogte gebruikt. Veel bedrijven zullen zich waarschijnlijk afvragen hoe het mogelijk is om dit wel te benutten en of dit wel praktisch is. Economisch gezien brengt het veel voordelen met zich mee. Een gespecialiseerd bedrijf kan informatie verschaffen over het indelen.

 

FGN Magazijnsystemen

De wensen en eisen van jou als ondernemer moeten vooraf goed in kaart gebracht worden, voordat een entresolvloer geïnstalleerd zal worden. Er moet goed worden nagedacht over welke producten op welke plaats opgeslagen worden. Een gespecialiseerd bedrijf die hierin kan meedenken is FGN Magazijnsystemen. Met tientallen jaren ervaring in de magazijnsystemen voor op- en overslag weten zij als geen ander hoe een magazijn goed ingericht en optimaal benut kan worden.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *