Bouw

Dakkapel plaatsen in Delft! Hoe snel kan dat gaan?

Overweeg je in Delft een dakkapel te plaatsen op je huis, dan heb je in Dakalux de specialist in de buurt gevonden. Er zijn je in Delft en verre omgeving al verschillende mensen voorgegaan met een dakkapel van Dakalux. De showroom zit niet ver bij je vandaan en daarom is het ook een aanrader om hier eens te gaan kijken. Dan kun je gelijk al je vragen stellen aan de specialisten ter plaatse en zie je gelijk met eigen ogen de kwaliteit, de ruimte en de mogelijkheden van de dakkapellen.

Via de website vraag je eenvoudig en snel een gratis een offerte aan. De prijs kun je direct berekenen en de offerte kun je zelfs direct naar jezelf toemailen!

 

Dit dakkapel wordt in Delft het vaakst gekozen

De meeste inwoners van Delft kiezen voor een dakkapel van kunststof. Kijk maar bij je in de wijk, dan zul je zien dat de meeste woningen voorzien zijn van een kunststof prefab dakkapel. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat ze ten opzichte van houten uitvoeringen langer meegaan en kleurvast en bijna helemaal onderhoudsvrij zijn. Een bijkomende voordeel van kunststof dat het 5 jaarlijkse schilderwerk komt te vervallen.

Plaatsen in 1 dag tijd 

Het is heel goed mogelijk dat als je ‘s morgens naar je werk gaat, er nog geen dakkapel te zien is en dat je ‘s avonds al kunt slapen in een veel ruimere slaapkamer. Je weet niet wat je ziet! Bij een dakkapel van Dakalux kan dit zo snel, omdat ze gebruik maken van prefab dakkapellen die gebouwd worden in een eigen fabriek. Ze maken een opening in het dak en brengen hier direct een kant-en-klare dakkapel op aan. Ze maken gebruik van een eigen hijskraan en zijn qua planning niet afhankelijk van anderen. Op het moment dat de dakkapel voorzichtig op de goede plek is gemanoeuvreerd, is het een kwestie van verankeren en waar nodig afwerken aan de binnenkant. De afwerking zorgt dat dakkapel ook binnen aansluit bij de bestaande ruimte en bestaat bijvoorbeeld uit het stuken of betimmeren van de wanden, maar ook het realiseren van een schuifwand onder de schuine kant is een veel gebruikte oplossing. 

delft dakkapel plaatsen plat dak

Heb je in Delft een dakkapel vergunning nodig?

Of er een vergunning nodig is voor het plaatsen van een dakkapel in Delft hangt vooral af van de plaats op het dak. Aan de voor- of zijkant van je woonhuis heb je bijna zeker een vergunning nodig, maar een dakkapel aan de achterkant is vaak zonder vergunning te realiseren. 

Wanneer de aanvraag geen succes blijkt te zijn en deze afgekeurd wordt, is het altijd nog mogelijk om een vergunningsvrije dakkapel of een dakserre te laten plaatsen. Dit zijn perfecte alternatieven waarmee je nagenoeg hetzelfde effect bereikt wat betreft extra licht en ruimte. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden is het zeker de moeite waard om de showroom van Dakalux te bezoeken. 

 

Een bezoekje aan de showroom

Vanuit Delft ben je binnen een half uur bij een dakkapellen showroom om te ervaren voor hoeveel ruimte een dakkapel kan zorgen. Ook kun je met eigen ogen zien hoe veel beter de kwaliteit is in vergelijking met andere aanbieders. De deskundige adviseurs vertellen graag over alle mogelijkheden en voordelen van een dakkapel en je kunt ook bij ze terecht met vragen over de te kiezen opties.

 

Dakkapellen en nog veel meer daglichtoplossingen!

Een dakkapel is niet de enige mogelijkheid om meer daglicht in je woning te brengen. Ook dakserres, lichtstraten en dakramen brengen die extra zonneschijn naar binnen. Om hier een indruk van te krijgen, is in de showroom van Dakalux ook ruimte ingericht voor deze daglichtoplossingen. Het maatwerk van de dakkapellen geldt ook voor alle andere oplossingen en deze worden met net zoveel passie en kunde in hun eigen fabriek gemaakt.

Wanneer je de prijs wilt weten, om deze te vergelijken met andere aanbieders, bestaat er op de site de mogelijkheid om zelf een offerte op te stellen met behulp van een calculator. Zo heb je snel een prijsindicatie en zie je in 1 oogopslag hoe deze is opgebouwd.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *