Auto

Vervoer je gereedschap in RVS kisten op maat

Een vrachtwagen heeft genoeg laadruimte om goederen mee te vervoeren. Maar juist die kleine, losse spullen kun je vaak niet kwijt. Een stel handschoenen, een bezem of gereedschap leg je niet los in de cabine. Je hebt dit namelijk nodig voor als je naast de auto staat. Een opbergbox voor deze losse spullen zou dan een uitkomst zijn. Geen vrachtwagen is hetzelfde, dus een kant en klare opbergkist is nergens te vinden. Gelukkig zijn er RVS kisten op maat te maken.

 

Mogelijkheden

Een opbergkist is voor elke wagen te maken. Voor elke auto kan een opbergruimte natuurlijk erg handig zijn. Zo kunnen voor kleine bedrijfswagens, trailers en aanhangers, bakwagens, bestelwagens of vrachtwagens uiteenlopende RVS kisten op maat gemaakt worden. Dan zijn er ook nog verschillende soorten kisten.

 

Opbouw en onderbouw

Afhankelijk van wat jouw wensen zijn, zijn er verschillende RVS kisten op maat te maken. Denk bijvoorbeeld aan opbouwkisten. Met deze opbouwkist heb je een opbergruimte op de auto. Dit kan zijn op de plaats van de laadbak of direct achter de cabine. Het gaat er om wat je hierin wilt opbergen, waarna er samen gekeken kan worden wat de opties zijn. Ook is er een mogelijkheid voor onderbouwkisten. Deze kisten worden tussen de assen gemonteerd. Met verschillende maten is het mogelijk om al het materiaal naar wens hierin op te bergen. Daarnaast kunnen hier ook lades in gemaakt worden, zodat het materiaal gemakkelijk te sorteren is. Zo blijft de opbergruimte netjes. Ook de disselbak of materiaal kist behoren tot de mogelijkheden van RVS kisten op maat.

 

Onderhoud

De RVS kisten op maat zijn een uitkomst om al het losse materiaal mee te vervoeren. Daarnaast zijn de kisten netjes afgewerkt en behandeld, zodat de kisten mooi blijven en goed te onderhouden zijn. Met het wassen van de auto worden de opbergkisten gewoon meegenomen. Ze zijn ook in verschillende kleuren naar wens leverbaar.

 

Voor RVS kisten op maat moet je bij Gepro Box zijn. Voor meer informatie kijk je op de website of neem contact op.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *