Auto

Rijbewijs 16 jaar

Je hoort het tegenwoordig wel vaker, jongeren die beginnen aan het Rijbewijs 16 jaar. Veel jongeren vinden het gewoon leuk om alvast een rijbewijs te halen. Vaak beginnen jongeren eerst met het halen van hun theorierijbewijs en later halen ze pas hun praktijk rijbewijs. Het is daarbij wel erg leuk om te beginnen met het halen van je rijbewijs als je nog geen 18 bent. Een vriend of vriendin van 8 die nog geen rijbewijs heeft en jij hebt al wel een rijbewijs terwijl je nog niet eens 18 bent! Hoe sneller je begint met autorijden hoe langer je ervan kunt genieten en zo ook meer rijervaring op kunt doen als beginnend bestuurder.

Onze lespakketten voor Rijbewijs 16 jaar

Bij iedere rijschool bieden ze weer andere pakketten aan voor het halen van een Rijbewijs 16 jaar. De een haalt zijn rijbewijs namelijk in 40 lessen terwijl andere bij 15 lessen hun examen al gehaald hebben. Er is veel mogelijk bij onze rijschool en we vinden het daarbij belangrijk dat iedereen op zijn plek zit bij onze rijschool. Iedereen moet ik zeker lekker om zijn eigen tempo examen doen en zo ook genoeg aantal lessen gehad hebben. Wij gaan graag te werk volgens een methode om mensen op hun eigen niveau op te leiden. De eerste les is bij ons daarom ook een inschatting les. Op die manier kan de rijinstructeur inschatten hoeveel lessen je nodig gaat hebben om je rijbewijs te halen. Zo stapt iedereen weer tevreden achter het stuur de volgende les. Ook weet je op die manier waar je aan toe bent de volgende les.

Geen twijfel, gewoon doen!

Er zijn veel jongeren die nog twijfelen om een Rijbewijs 16 jaar te halen. Dit is echt niet nodig. Autorijden is leuk en iedereen kan het leren.

 

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *