Auto

Parkeren met een Smartcard

Parkeren in een parkeergarage is op zich al erg makkelijk en veilig. Q-Park komt nu met een betaalsysteem dat parkeren en betalen nog gemakkelijker maakt: de Smartcard. Hoe werkt deze en wat zijn de voordelen? Wat kost de card en hoe kom je eraan? En belangrijk: waar kun je er mee terecht?

Parkeren met de Smartcard

In de onlangs verschenen Nationale Parkeertest komen de parkeergarages van Q-Park uitstekend uit de bus. Met name parkeren in Groningen scoort erg hoog. De beste parkeergarage van Nederland zijn, betekent toch heel wat? Maar ook de overige talrijke parkeerlocaties kunnen de goedkeuring wegdragen van de onderzoekers van Detailhandel Nederland die de test hebben gedaan. De grote aanbieder van parkeerfaciliteiten streeft echter altijd naar verbetering van zijn diensten en daarom heeft men onlangs een Smartcard geïntroduceerd die een gang naar een betaalautomaat of het gebruik van een credit card om af te rekenen na een bezoek overbodig maakt. Maar er is meer.

Achteraf betalen

De houder van deze gratis aan te vragen Smartcard betaalt aan het eind van de maand automatisch zijn parkeergelden. De factuur is via de website van de firma online te bekijken. Er zijn geen transactiekosten. Integendeel: de klant spaart voor elke uitgegeven euro een punt – ook wel Kortingseuro genoemd – voor besteding in het spaarprogramma van de onderneming. In de Q-Parks webshop staan volop merkartikelen die met kortingen tot wel vijftig procent aan te schaffen zijn als er voldoende punten zijn vergaard.

Direct in- en uitrijden

De Smartcard in de praktijk is beslist een uitkomst voor een zeer efficiënt gebruik van een goede en veilige parkeergarage. Na het parkeren houdt de klant zijn Smartcard tegen de terminal en de slagboom gaat vervolgens open. Er is niet langer contant geld of een betaalpas nodig. Uit een parkeergarage rijden is nog nooit zo makkelijk geweest. Het aantal parkeergarages waar de Smartcard al werkte, is onlangs uitgebreid. Zo kunt u er nu ook mee parkeren in Groningen. Op de website is een overzicht te zien van de vele locaties waar het systeem al in werking is gesteld. Het is de bedoeling dat alle parkeergarages van de firma binnen afzienbare tijd operationeel zijn voor het gebruik van deze slimme betaalwijze.

Vraag de Smartcard nu gratis aan!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *