Auto

Kleine beurt Den Haag voorkomt uitval

Onderhoud aan de auto is van belang om er betrouwbaar in te kunnen blijven rijden. Niemand heeft er iets aan als een auto ineens stil komt te staan. Dit kan bijvoorbeeld komen door een verstopte olie filter. Een grote beurt zal in veel gevallen en met licht gebruik niet nodig zijn. Een kleien beurt daarentegen is wel verstandig om jaarlijks uit te laten zoeken. Voor een kleine beurt Den Haag zijn er een aantal garages die dit uitvoeren. Maar wat ze uitvoeren, zal hieronder verder worden besproken.

 

Kleine beurt Den Haag

Het onderhoud aan auto’s kan in vier categorieën worden ingedeeld:

  • Tijd- of kilometer gebonden vervanging
  • Reparatie aan slijtagedelen
  • Vaste inspectie
  • Onvoorziene reparatie

 

Kleine beurt

Bij de tijd- of kilometer gebonden vervanging bestaat er een vervangingsmoment na een bepaald aantal gereden kilometers of de verstreken jaren of maanden. Het belangrijkste onderdeel wat met deze reparatie wordt vervangen is de distributieriem. Bij de reparatie van slijtage kan het zijn dat een aantal zaken vervangen moeten worden. De levensduur is onderhevig aan gebruik. Dit zal met name voorkomen bij remblokken, -schijven en de koppelingsplaat. Het jaarlijkse controlemoment van de auto is de vaste inspectie. Hier worden een aantal zaken nagelopen. Dit zijn onder andere de remmen, ophanging en vloeistoffen. Ook wordt de motorolie ververst en het filter vervangen. Dit zijn allemaal onderdelen van de kleine beurt (Den Haag).

 

Bij een aantal onderdelen is er geen bepaalde levensduur. Toch kunnen ze wel spontaan kapot gaan. Denk bijvoorbeeld aan de waterpomp die lekt, gebroken veer of een kapotte aandrijfas. Dit zijn onvoorspelbare en onvoorziene reparaties.

 

JAMES autoservice Nieuwenhuijsen

Voor een kleine beurt Den Haag ben je bij JAMES autoservice Nieuwenhuijsen aan het goede adres. Een betrouwbare BOVAG garage die gratis een vervangende auto meegeeft. Op al het onderhoud en reparaties zit drie maanden garantie. Bij het vervangen van onderdelen, zal je altijd vooraf op de hoogte worden gesteld. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *