Auto

Houd controle over je wagenpark

Heb je een groot wagenpark bij jouw bedrijf en wil je optimale controle uit kunnen oefenen over alle auto’s die bij jouw wagenpark horen? Dan is het belangrijk om de juiste middelen te gebruiken om deze controle inderdaad te allen tijde uit te kunnen oefenen. Het beste hulpmiddel dat je aan kunt schaffen voor meer controle over jouw wagenpark, is een cartracker zoals de tracker van Decos. Wat een tracker precies voor je kan doen, lees je in dit artikel.

De mogelijkheden van de Decos cartracker

De tracker van Decos is een handig en effectief middel om controle uit te oefenen op je wagenpark. De tracker kan je niet alleen inzicht geven in de gereden kilometers van al je bedrijfswagens, maar ook in de gewerkte uren van je werknemers, de werkgebieden van je werknemers en de realtime locaties van alle auto’s die onder jouw wagenpark vallen. Je krijgt niet alleen meer inzicht in de auto’s die voor jouw organisatie de weg op gaan, maar ook in de werkdagen van jouw buitendienst medewerkers.

De voordelen van meer controle over jouw wagenpark

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het verhogen van de controlemogelijkheden op jouw wagenpark. Het eerste voordeel van meer controle over jouw bedrijfsauto’s, is dat je meer inzicht hebt in het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie. Je weet waar alle auto’s zijn, hoeveel er met de auto’s gereden wordt en wat jouw medewerkers precies uitspoken als ze het bedrijventerrein verlaten. Heb je meer inzicht in het wagenpark van de organisatie en het doen en laten van medewerkers, dan kun je knelpunten binnen het bedrijf gemakkelijker opsporen. Dit betekent weer dat je jouw bedrijf gemakkelijker kunt verbeteren, zodat de zaken nog beter lopen.

Tot slot krijg je meer inzicht in manieren om kosten te besparen binnen jouw bedrijf. Zie je met de tracker dat veel medewerkers niet effectief werken op een standaard werkdag, dan kun je maatregelen nemen om dit te veranderen. Dit betekent dat je medewerkers meer gedaan krijgen op een standaard werkdag, waardoor jij veel geld bespaart en meer geld verdient.

 

Krijg direct meer inzicht in jouw eigen wagenpark

Wil jij ook meer inzicht in je wagenpark om van bovenstaande voordelen te profiteren? Neem dan een tracker voor al je wagens en je krijgt meer inzicht in het reilen en zeilen van je organisatie.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *