Auto

Geen professional zonder aluminium kisten

Ken je dat? Je stapt uit je vrachtwagen om je container vast te zetten of uit je bedrijfswagen om de lading op je aanhanger te controleren. Je hebt handschoenen of spanbanden nodig, maar die liggen in je auto of je hebt ze niet eens bij je. Het kan dan net zo gemakkelijk werken als je handschoenen of spanbanden een vaste plek geeft, daar waar je ze het meest gebruikt. Hiervoor zijn aluminium kisten leverbaar, waarin je al je materialen en benodigdheden op of onder een vrachtwagen of aanhanger kunt opbergen. Hoe dat er uit ziet, wordt hier verder uitgelegd.

 

Opbergkisten

Opbergboxen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Aluminium kisten worden gemaakt voor kleine bedrijfswagens, bestelwagens, aanhangwagens, trailers, vrachtwagens en bakwagens. Zowel op of onder de wagens kunnen aluminium kisten worden bevestigd die als opslagruimte dienen. Al jouw benodigdheden en materialen kun je hier in kwijt, zodat je altijd en overal je juiste spullen bij je hebt.

 

Disselbakken

Voor aanhangwagens zijn er bijvoorbeeld disselbakken. Op de triangel van de aanhangwagen worden dan aluminium kisten bevestigd. Dit is het ideaal benutten van deze loze ruimte. Juist wanneer de aanhangwagen veel wisselt van auto is het voor jou en al je collega’s ideaal om de juiste spullen bij je te hebben. Een setje handschoenen en een paar spanbanden zal voor iedereen van pas komen.

 

Materiaal

De aluminium kisten zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Alle opbergboxen zijn gemaakt van aluminium traanplaat, wat de eigenschappen heeft van grote duurzaamheid, enorme sterkte en licht in gewicht. Zo zal de wagen niet uit evenwicht raken door een bevestigde opbergkist.

 

Gepro Box

Voor uiteenlopende aluminium kisten op maat of in standaard uitvoeringen kan je terecht bij Gepro Box. Zij beschikken over een ruim assortiment van opbergboxen. Via de webshop zijn de kisten eenvoudig in standaard maten te bestellen. Ga dus snel naar de webshop om jouw aluminium kist te scoren.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *