Auto

Aprilia SR50

De Aprilia SR50 is een model van Aprilia, welke verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen. Het is een erg populaire scooter die zowel door jong, als oud erg wordt gewaardeerd. Wanneer je aprilia-sr50ervoor kiest om een Aprilia scooter te kopen, dan kies je gelijk voor een scooter die bekend staat om de lange levensduur.

De SR50 is een zeer complete scooter, die voorzien is van een zeer sportieve uitstraling en net zo sportief rijdt, als hij eruit ziet. Het is een scooter waar je op gezien mag worden en helemaal van deze tijd. Gebruik je de scooter dagelijks of slechts af en toe? Het maakt met de Aprilia SR50 niet veel uit, hij laat je namelijk wanneer hij goed onderhouden wordt niet gauw in de steek.

Luxe scooter

De scooter is erg luxe, hij heeft onder andere een 7 liter tank die voorzien is van een reserve van 1.2 liter. Je kunt dan ook behoorlijke afstanden afleggen en hoeft door de zuinigheid van de scooter niet zo vaak te tanken (ligt natuurlijk wel aan de afstanden die je rijdt).

De scooter is voorzien van zeer veel ruimte en met ruimte bedoelen we onder andere het zitgedeelte, maar daarnaast ook de buddyseat waar makkelijk een helm in past. Ook bevat de scooter een zeer goede beenruimte, waardoor je comfortabel rond kunt rijden en makkelijk langere afstanden kunt afleggen.

Veiligheid

De scooter staat naast het comfort ook erg bekend om de veiligheid, zo is hij bijvoorbeeld voorzien van een stabiliserings-systeem en geavanceerde schijfremmen waardoor het remmen soepel gaat, wat er weer voor zorgt dat je sneller tot stilstand komt indien dit nodig is. Natuurlijk zorgt dit voor een geavanceerde veiligheid op de scooter.

Aprilia SR50 kopen

De Aprilia SR50 wordt verkocht in de meeste scooterzaken en verschilt ook vaak nog per scooterzaak van prijs. Ook kun je hem online vinden bij onder andere fastfuriousscooters.nl, waar je hem ook nog eens zeer voordelig kunt kopen en al snel kunt rondrijden.

Wil je het liefste niet teveel betalen? Dan doe je er natuurlijk goed aan om de scooter online te bestellen en dan bij voorkeur bij bovengenoemde webwinkel.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *