Auto

APK Den Haag levert goede keuring op transparante basis

Een APK beurt is altijd een noodzakelijk kwaad. Het is iets dat altijd redelijk veel geld kost en vaak zijn er onverwachtse, extra kosten. Dit wordt dan ook nog eens niet gecommuniceerd en je schrikt je rot. Echter is deze keuring altijd nodig en ook verplicht. Zonder geldig APK mag je dan ook niet de weg op en ben je strafbaar. Daarnaast is het ook nog eens voor jouw eigen veiligheid, en die van je medeweggebruikers. Je wilt dan dat de APK redelijk goedkoop en goed wordt uitgevoerd. Wanneer je in de regio van Den Haag woont heb je geluk. APK Den Haag is namelijk de uitkomst voor jou!

 

APK Den Haag voert de keuring zorgvuldig uit

Bij deze garage zijn er verschillende keurmeesters in dienst. Deze keurmeesters hebben al jarenlange ervaring en ook de nodige certificaten om de keuring uit te voeren. Dat zij deze certificaten en ervaring hebben, staat garant voor hun goede expertise. Wanneer het op het keuren aan komt ben je bij hun dus aan het goede adres.

 

Wanneer je auto voor de service is gebracht en de keurmeesters gaan aan de slag, dan wordt er zorgvuldig naar verschillende aspecten van de auto gekeken. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de staat van de banden en de ophanging daarvan, of naar de staat van de motor. Voornamelijk wordt er gekeken naar alle aspecten die met veiligheid te maken hebben. Denk hierbij aan de gordels en airbags. Kortom, de auto wordt volledige onderzocht op eventuele mankementen.

 

APK Den Haag werkt op basis van transparantie

In tegenstelling tot andere garages doet deze niets aan jouw voertuig zonder toestemming. Zo komt het voor dat wanneer er iets kapot is, de meeste garages dit vervangen zonder dit te communiceren. Zo komen er soms nog veel kosten bij waar je niet op hebt gerekend. Deze garage zorgt er voor dat dit soort kosten meteen gecommuniceerd worden. Daarna kan er gekeken worden of de vervanging haast heeft of niet.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *