Een overzicht van bekende huwelijkstradities

By   25 oktober 2016

Een bruiloft moet eigentijds en uniek zijn. Om die reden zijn de aanstaande bruid en bruidegom druk bezig met de voorbereidingen voor het huwelijk. Er wordt druk gezocht naar een unieke trouwlocatie, een oogverblindende jurk en een bruiloft DJ (Tip: Psound).

Toch zijn er op iedere bruiloft bekende tradities die – vaak – in stand worden gehouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het moment waarop de vader zijn dochter weggeeft? Of het moment waarop de bruidegom de bruid over de drempel tilt? Wij geven je een overzicht van de meest bekende huwelijkstradities.

De trouwringen

Een van de meest bekende huwelijkstradities is toch wel het uitzoeken en het omdoen van de trouwringen. De trouwringen die de bruid en bruidegom bij elkaar omschuiven – op de trouwdag – symboliseren de eeuwige liefde tussen hen. Volgens de traditie mag de basis van de trouwring niet onderbroken worden door bijvoorbeeld een steentje. Tegenwoordig kiezen echter veel stellen toch voor trouwringen met steentjes en andere onderbrekingen. De start van een blinkend huwelijk zullen we maar zeggen!

De sluier

Een andere oude huwelijkstraditie is dat de bruid op de bruiloft een sluier draagt. De gedachte achter deze huwelijkstraditie was dat de vrouw met haar sluier ondergeschikt was aan de man. Anno 2016 staat niemand meer stil bij deze oude gedachte. De sluier wordt gezien als een prachtig onderdeel van de jurk.

Over de drempel

Ook het tafereel van de bruidegom die zijn bruid over de drempel tilt is een huwelijkstraditie die we allemaal wel kennen. Je zult je vast afvragen waar deze traditie vandaan komt. Het antwoord hierop is dat men vroeger wilde voorkomen dat de bruid boze geesten uit haar ouderlijk huis meenam naar het huis van de bruidegom. Om dit te voorkomen werd de bruid over de drempel van het huis getild.

De bruid weggeven

De laatste bekende huwelijkstraditie die wij in dit artikel behandelen is het weggeven van de bruid. Tegenwoordig wordt dit gezien als een van de mooiste en meest emotionele momenten tijdens de trouwdag. Vroeger waren huwelijken echter vaak vooraf afgesproken en werd de bruid dus letterlijk weggeven door haar vader.

Fotograferen met een smartphone

By   24 oktober 2016

Ondanks dat smartphones nooit zullen opwegen tegen alle functies van een spiegelreflexcamera, kunnen ze tegenwoordig toch erg goede foto’s maken. Het grote voordeel van een smartphone is vooral dat je deze eigenlijk altijd in je broekzak of tas hebt zitten. Het is dus niet raar, dat er steeds meer foto’s mee worden gemaakt. Ben jij zo iemand die bijna altijd foto’s maakt met een smartphone? LINK Fotografie is expert in het maken van foto’s en geeft tips.

1 – Houd je telefoon stil

Het lijkt voor de hand liggend, maar het stilhouden van je telefoon is soms nog best lastig. Voor een mooie foto, is dit natuurlijk wel essentieel. Met je telefoon ben je geneigd om snel bewegend een foto te maken, zoals bij het lopen. Houd je telefoon dicht tegen je lichaam of tegen een object voor extra stabiliteit.

2 – Macro fotografie

Smartphones zijn erg goed in macrofotografie, dat komt door de compacte sensor waardoor je snel en gemakkelijk kunt scherpstellen. Ook kun je snel wisselen in scherpheid tussen het object of de achtergrond.

3 – Voldoende licht

Dit is waarschijnlijk het meest lastige aan foto’s maken met je smartphone, zorg altijd voor voldoende licht. Zeker ‘s avonds of overdag in de winter zorgt de donkere buitenlucht voor problemen. Er komt vrijwel altijd een grijze ruis in beeld. Sommige telefoons hebben een HDR modus, die maakt het nog enigszins goed. Maar het behaald nooit de kwaliteit van een spiegelreflexcamera.

4 – Probeer apps uit

Haal meer uit de camera van je smartphone, dan de fabrikant. Dit kan door simpele apps op je telefoon te installeren. Zo kun je je foto net een extra filter geven, zoals de bekende app Instagram. Een matige foto is wellicht een stuk mooier wanneer je deze in het zwart-wit bewerkt.

5 – Statieven en opzet lensjes

Ook voor een smartphone zijn er statieven of lenzen te verkrijgen. Het is leuk om daar wat mee te spelen en een aantal van zo’n accessoires te bestellen. Probeer het eens uit!

6 – Zoom niet in

Probeer absoluut niet in te zoomen bij het maken van een foto met je smartphone. Zodra je dit doet, zul je merken dat de kwaliteit snel afneemt. Er wordt namelijk digitaal gezoomt, in plaats van optisch. Waardoor er in feite een uitsnede wordt gemaakt uit het totale beeld, en die wordt vervolgens opgeblazen.

7 – Maak je lens schoon

Bij een spiegelreflexcamera is het een van de eerste dingen die je schoonmaakt: de lens. Bij een smartphone wordt dit vaak vergeten. Maar, bij een smartphone is de lens van de camera juist sneller vies omdat je meer met je vette vingers over de telefoon gaat. Zorg er dus voor dat deze schoon blijft en voorkom vlekken!

Online acrylverf schilderlessen volgen

By   24 oktober 2016

Online schilderlessen volgenWil je op een snelle en tevens eenvoudige manier het acrylverf schilderen leren? Dan is een online acrylverf schildercursus misschien iets voor jou. Met behulp van zo’n cursus maak je namelijk niet alleen meer progressie in het schilderen, maar ben je vaak ook voordeliger uit. Meer weten over deze nieuwe manieren van leren schilderen? Dan is het verstandig om eens verder te scrollen voor meer informatie over dit onderwerp.

Voordelen online schilderlessen

Het online leren schilderen kent meerdere voordelen. Ten eerste betaal je voor een online schildercursus een vast bedrag, waardoor je meteen de schilderlessen kunt volgen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om in termijnen te betalen als dit je beter uitkomt. Ook zijn deze schilderlessen in vergelijking met bijvoorbeeld een schilderworkshop een stuk voordeliger. Zo betaal je in verhouding maar ongeveer 20% van wat je bij een workshop zou betalen. Voor beginnende schilders is deze manier van schilderen dan ook met name geschikt.

Naast de voordelige prijs ben je ook nog eens ontzettend flexibel. Je kunt immers gewoon zelf bepalen wanneer en waar je schilderlessen wilt volgen. Dit kan thuis zijn, maar ook bijvoorbeeld op school of in de bus. De lessen staan namelijk in een e-book (online boek), waardoor je deze gewoon op een mobile device (mobiel, tablet of laptop) kunt raadplegen. In sommige gevallen wordt er ook gebruik gemaakt van een online account met daarop de schilderlessen.

Zijn er ook nadelen?

Jammer genoeg zijn er ook een aantal nadelen. Deze nadelen hebben met name betrekking op de begeleiding, welke je tijdens de lessen krijgt. Er is namelijk niet sprake van persoonlijke begeleiding. Daarnaast is het wel mogelijk om per mail, WhatsApp of Skype contact te zoeken met een online docent. Dus mocht je vragen hebben, dan is het toch mogelijk om hier antwoord op te krijgen. Toch is er bij een online schildercursus voornamelijk sprake van zelfbegeleiding. Maar dat is vaak geen probleem als je echt het acrylverf schilderen wilt leren.

Van A naar B, zonder eigen auto!

By   21 oktober 2016

Het is voor sommige mensen onvoorstelbaar, maar er zijn genoeg mensen in Nederland die geen eigen auto hebben. Dat kan financiële redenen hebben, maar het kan ook vanwege gezondheidsproblemen gebeuren dat iemand niet meer bevoegd is om auto te rijden, en dus geen auto heeft. Wellicht rijd je al jaren rond in je eigen auto, maar ben je hier plots niet meer toe in staat. Lees hier een aantal alternatieven waardoor je nog steeds gemakkelijk van A naar B kunt, zonder eigen auto.

Auto huren

Het is tegenwoordig heel gemakkelijk om een auto enkel voor één dag te huren. Hierdoor betaal je geen kosten voor de aanschaf of onderhoudskosten zoals een APK keuring. Bij Quality Car Rent huur je bijvoorbeeld al een Toyota Aygo vanaf €24,95 per dag. Het is vooral gemakkelijk wanneer je naar afgelopen plekken wil gaan, waar geen bus- of treinstation is. Dan is een auto toch vaak de enige optie. Ben je wel bewust van de afspraken waar je voor tekent bij het huren, zo zijn er verschillende voorwaarden over bijvoorbeeld de benzinekosten. Check dit even, dan kom je niet voor grote verrassingen te staan.

Familie & vrienden

Deze optie is waarschijnlijk maar in een aantal gevallen handig, maar vraag je naasten familie en vrienden om hulp. Wellicht is er iemand die jou wil ophalen of wegbrengen, waardoor je toch weg kunt. Indien het om dagelijkse ritjes gaat, kun je natuurlijk ook een kleine vergoeding aanbieden. Of biedt aan om een keer te tanken voor ze. Zo betaal je enkel voor de variabele kosten van een auto en niet voor de dure aanschaf- of onderhoudskosten.

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer blijft ook altijd een goede optie, voor mensen zonder auto. Bekijk online waar je naartoe wil, welke bus of trein je moet hebben en hoe laat die rijdt. Zo kun je precies je route plannen en kom je op het juiste moment aan op locatie. Het is voordelig om met het openbaar vervoer te gaan, omdat je alleen betaalt voor de ritten die je maakt. Er zijn bijvoorbeeld geen onderhoudskosten! Sommige mensen dragen het argument aan dat het openbaar vervoer zo duur is tegenwoordig. Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in, het is ook aan de prijs. Maar er zijn een aantal trucjes om dit te omzeilen:

  • Houd acties en aanbiedingen in de gaten. Zo zijn er bij de Kruitvat en Etos regelmatig acties waarbij je voor bodemprijzen dagkaartjes voor de trein kunt kopen.
  • Bekijk de voordeelkaarten van de NS. Het kan voordelig zijn een voordeelkaart af te sluiten voor extra korting, als je bijvoorbeeld buiten de spitsuren reist.
  • Schaf een OV-chipkaart aan. Als je met de trein reist, moet je elke keer als je een papieren kaartje koopt een toeslag van €1,- betalen.

Pak de fiets

Natuurlijk is dit niet altijd van toepassing, zeker niet als je ver weg moet. Maar pak eens wat vaker de fiets, zoals met het boodschappen doen. Fietsen zorgt ervoor dat je fit en in beweging blijft. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu doordat je niet met de auto of het openbaar vervoer reist.

Er zijn dus genoeg redenen om op een andere manier te reizen, dan met je eigen auto. Overweeg je keuze nog eens, en maak een switch!

Welke manier je auto verkopen?

By   18 oktober 2016

Je auto verkopen kan op verschillende manieren. In dit artikel bespreken we 3 manieren, de advertentiesite, inruilen en de auto veiling. Lees welke manier het beste bij je past en wat de voor- en nadelen kunnen zijn.

 

De autoveiling

auto-veilenEen autoveiling is een online platform waar je de auto kunt laten veilen. De auto meld je aan bij de veiling en vult daar de gegevens van de auto in. Ook een foto uploaden wordt aanbevolen om zodoende een hogere prijs te behalen. Zodra je auto online is in de veiling, kunnen aangesloten autobedrijven gaan bieden. Er zijn veilingen welke meer dan 5000 autobedrijven in hun netwerk hebben zitten waardoor de kans erg groot is dat er een heel goed bod uit komt rollen. Bovendien verkoop je de auto niet aan een particulier maar aan een autobedrijf. In praktijk verkopen verkopers liever de auto aan een bedrijf omdat bedrijven anders naar de auto kijken. Voor het autobedrijf is het een inkoop- en verkoop kwestie. Voor de particulier is het zijn nieuwe aanwinst waar hij nog vele jaren plezier van wil hebben. Deze zal daarom een stuk kritischer kijken naar de auto en vallen over elk krasje of putje. Je auto verkopen aan een autobedrijf levert je dus de minste weerstand.

automerken

De advertentiesite

Iedereen heeft vast wel iets verkocht via een advertentiesite. Het ding dat je wil verkopen plaats je eenvoudig op de advertentiesite en met een beetje geluk krijg je een bod of reactie. Bij de meeste artikelen tref je een particuliere koper. Bij de automarkt werkt dat vaak net even iets anders. Er zijn veel handelaren actief die hun werk ervan hebben gemaakt om advertentiesites af te speuren en te reageren op elke auto van een particuliere aanbieder. Ga je zelf een auto op een advertentiesite aanbieden, dan is de kans erg groot dat je hiermee te maken gaat krijgen. Handelaren gaan je niet de hoofdprijs betalen, sterker nog, ze geven je vaak niet meer dan de goedkoopste op de site minus 25-35%. Met andere woorden, staat de goedkoopste van jouw model+type+bouwjaar er op voor 4000 euro dan bieden ze jou niet meer dan 3000 euro. Het voordeel is wel dat je de auto direct kunt verkopen. De handelaar zou natuurlijk gek zijn als hij daarvoor niet meteen langs zou komen. Je auto verkopen kan snel via een advertentiesite, maar dan wel aan een handelaar.

 

De auto inruilen

Iauto-inruilennruilen is superhandig! Met je oude auto heen en je nieuwe auto terug. Geen moment zonder auto en het kost je weinig extra tijd en ongemak. Echter is inruilen niet de goedkoopste optie. Vaak betaal je omgerekend ook ruim 1000 euro. Ook bij inruil wordt er gekeken naar de laagste prijs op een bekende advertentiesite. Heb je geluk dan krijg je er iets meer voor terug. Met andere woorden krijg je iets meer korting op je aankoop, want de prijs van je nieuwe auto is in sommige gevallen nog wel iets onderhandelbaar. Ben je van plan je auto in te ruilen, dan is het verstandig om eens een vrijblijvend bod te vragen bij een autoveiling. Een autoveiling levert in 8 van de 10 gevallen meer op dan inruil. Jouw voordeel kan soms wel eens oplopen tot vele duizenden euro’s.

Weekendje weg Groningen

By   17 oktober 2016

Wil je een leuk en voordelig weekendje weg boeken in Nederland? Boek dan een weekendje weg naar Groningen. Deze bruisende studentenstad is een oude stad met een jong hart. Je kunt hier niet alleen kennismaken met een stukje cultuur en historie, maar ook uitstekend een hapje eten of een drankje doen op de vele terrasjes die de stad rijk is. Als je jezelf of je partner een leuk cadeau wilt doen, dan is een weekendje weg naar Groningen zeker een aanrader.

De leukste bezienswaardigheden van de stad

De belangrijkste trekpleister in Groningen is ongetwijfeld de Martinitoren. Deze toren is 96,8 meter hoog. De skyline van Groningen wordt al ruim 500 jaar bepaald door deze grootse toren. Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de stad, dus het is de moeite waard om de toren te beklimmen. Deze bezienswaardigheid kun je vinden aan de Grote Markt in Groningen.

De Grote Markt zelf is ook een aanrader om te verkennen. Het is het middelpunt van de stad en je vindt er naast de Martinitoren ook het stadhuis van Groningen. Overal in het centrum van de stad vind je prachtige historische gebouwen, oude pakhuizen en mooie hofjes. Deze zijn de moeite waard om te ontdekken tijdens een gezellige weekendje weg in de mooie stad Groningen.

Overnachten en uitgaan in Groningen

Op diverse locaties in de stad kun je een ontspannen overnachting boeken inclusief ontbijt. Qua activiteiten hoef je je in Groningen al helemaal geen zorgen te maken. Er is namelijk altijd wel iets te doen in de stad. Bovendien kun je in Groningen uitgaan alsof de morgen niet bestaat. Je kunt uitgebreid gaan stappen van de Poelestraat tot de Grote Markt en alles dat daar tussenin ligt. Ga naar de film, bezoek het casino of bezoek een interessante theatervoorstelling.

Parkeren in Groningen

Natuurlijk kun je met het openbaar vervoer afreizen naar Groningen, maar het is nog leuker om met de auto te gaan. Via Q-Park kun je op verschillende manieren parkeren in Groningen. Uiteraard liggen de parkeergarages op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Winkels, uitgaansgelegenheden en hotels liggen altijd dichtbij de parkeergarage. Kortom, kom gerust met de auto naar Groningen en parkeer voordelig en comfortabel via Q-Park Groningen.

Tips voor concerten bezoeken in Amsterdam

By   14 oktober 2016

De meeste concerten van grote artiesten worden in Amsterdam georganiseerd. Ga jij binnenkort naar een concert in onze hoofdstad en wil je zeker weten dat je de avond van je leven hebt? Gebruik dan de tips uit dit artikel om al het geregel rondom het concert goed te laten verlopen.

Gebruik een navigatiesysteem

Ben je niet bekend in Amsterdam? Dan kun je beter niet op eigen houtje naar de hoofdstad rijden en hier het betreffende concertgebouw van jouw concert zoeken. Het bereiken van de stad zelf zal nog wel lukken zonder navigatie, maar het vinden van het juiste concertgebouw wordt al lastiger. Om ervoor te zorgen dat je de juiste route neemt (en niet te laat komt doordat je verkeerd rijdt), raden wij je aan om een navigatiesysteem mee te nemen in de auto. Heb je geen navigatiesysteem? Print de route dan uit voor je gaat en neem de routebeschrijving mee in de auto.

Neem voldoende geld mee voor consumpties

Tenzij je hebt besloten helemaal geen consumpties te willen gebruiken tijdens het concert, raden wij je aan om voldoende geld mee te nemen voor drinken en eventueel eten. De meeste concertgebouwen accepteren zowel contant geld als een pinpas, maar het is niet verkeerd om dit van tevoren even uit te zoeken. Zo voorkom je dat je met een pinpas aan komt, terwijl je alleen met contant geld kunt betalen bij het betreffende concertgebouw.

Veilig parkeren bij Q-Park

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere grote steden wordt er nog altijd veel ingebroken in auto’s. Ook komt het nog regelmatig voor dat auto’s gestolen worden, zeker de nieuwere auto’s. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staat nadat het concert is afgelopen, drukken wij je op het hart om je auto veilig te parkeren in Amsterdam. Doe je dit bij een parkeergarage van Q-Park, dan weet je zeker dat je auto veilig staat en je van de beste parkeertarieven profiteert. Zo ben je niet teveel geld kwijt voor jouw parkeerplaats in Amsterdam, maar bespaar je geld op de parkeerkosten.

CD, DVD, Blu-ray of hoesje laten bedrukken

By   12 oktober 2016

Het laten maken van een CD, DVD of Blu-ray kan om verschillende redenen. Als je goed kunt zingen wil je misschien je eigen CD uit brengen, of een DVD voor een feest met familie en vrienden. Als je een eigen CD wil maken en ook als je een DVD voor familie en vrienden wil maken van een feestelijke dag is het natuurlijk altijd leuk als het hoesje en ook de disc bedrukt kan worden.

CD, DVD en Blu-ray opdruk ontwerpen

Het laten bedrukken van een CD, DVD of Blu-ray is relatief eenvoudig. Als je naar onze online ontwerpstudio gaat kun je een of meerdere foto’s of afbeeldingen uploaden die je kunt verschuiven, als je afbeelding te klein is kun je ook een achtergrond uitkiezen. Ook kun je teksten toevoegen of toepasselijke symbolen.

Hoesje ontwerpen

Ook is het mogelijk om met onze ontwerpstudio een mooi ontwerp te maken voor het hoesje dat je om je CD, DVD of Blu-ray wil doen. Zo kun je jouw CD, DVD of Blu-ray mooi presenteren.

Als je tevreden bent met je ontwerp ga je naar de volgende stap door te klikken op “NU BESTELLEN”. Je kunt hier heel eenvoudig je adres gegevens invullen en daarna met iDeal betalen. Het duurt maximaal 9 werkdagen totdat je jouw CD’s, DVD’s, Blu-rays en hoesjes in huis hebt.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om een DVD, CD, Blu-ray of hoesje te ontwerpen en te laten bedrukken. Hebben jullie als bedrijf geen creatieveling in huis dan kunnen ook wij een ontwerp voor je maken.

Afschaffing dataroaming in Europa

By   12 oktober 2016

 

Als je naar het buitenland gaat brengt dit vaak extra kosten met zich mee. Vaak moet je dan een extra bundel aanschaffen om te internetten in het buitenland. Vanaf 15 juni 2017 is dit verleden tijd. Alle Europeanen mogen vanaf deze datum onbeperkt internetten in alle EU-landen. Dataroaming kan vervolgens gratis gebruikt worden tot maar liefst 90 dagen. Lees hier wat de gevolgen zijn van onbeperkt dataroaming en wat het betekent voor jouw abonnement.

Gevolgen voor providers

De dataroaming kosten binnen de EU worden afgeschaft. Over het afschaffen hiervan wordt al langer in Brussel gepraat. Het is een lastige kwestie, omdat grote Europese telecombedrijven als Deutsche Telekom en Vodafone veel geld verdienen met de verkoop van hun buitenlandbundels. Hierdoor lopen deze bedrijven veel omzet mis. Een gevolg van de afschaffing van dataroaming is dat providers hun voorwaarden aanpassen. Zo liet T-Mobile sinds dit jaar klanten een normale bundel in het buitenland aanschaffen. Een bundel van T-Mobile in het buitenland liep ongeveer door tot 2GB, dit is natuurlijk afhankelijk van het soort abonnement.  Ook KPN kwam met verschillende abonnementen, waarbij alle data, belminuten en sms’jes ook in de rest van Europa gratis te gebruiken zijn.

Veel providers zijn niet blij met de afschaffing van dataroaming. Door de afschaffing van dataroaming kan iedereen onbeperkt internet gebruiken, dit is voornamelijk voordelig bij het kijken van bijvoorbeeld Netflix. Het gebruiken van Netflix kost veel data voor de abonnementhouder. Het is voor een provider als KPN dus niet gunstig wanneer dit onbeperkt wordt aangeboden.

Beperkingen

Aan het gebruiken van onbeperkt data roaming zijn ook een aantal nadelen verbonden. Zo is er een ‘beleid voor eerlijk gebruik’. Anders zou het namelijk aantrekkelijk zijn om in het buitenland een goedkoop abonnement aan te schaffen, zodat je het uiteindelijk in Nederland kunt gebruiken. Als providers erachter komen dat dit toch wordt gedaan, dan wordt je internet geblokkeerd. Dus het is verstandig om een abonnement in Nederland aan te schaffen, zoals bij een provider als Robin Mobile. Zo voorkom je dat je internet niet wordt geblokkeerd door Nederlandse providers.

Je mobiele telefoon altijd mee

By   11 oktober 2016

Jij hebt vast ook zo’n standaardroutine wanneer je de deur uitloopt naar een afspraak, naar school of naar je werk. Je controleert nog even snel of je alles bij je hebt. Portemonnee, sleutels, tas, telefoon. Die laatste, je mobiele telefoon, is pas iets van de laatste jaren wat in je standaard uitrusting thuishoort. Voorheen dachten mensen er namelijk helemaal niet aan dat ze wel eens onderweg gebeld konden worden. Ja, zakenmensen; die hadden een autotelefoon naast zich in de auto zitten. Het was een groot lomp apparaat, met de totale afmeting van een kleine koelkast, die krakend en ruisend ervoor zorgde dat ze onderweg een telefoontje konden opnemen. Ze moesten dan langs de kant van de weg parkeren voor ze konden telefoneren.

Overal mobiel bereikbaar

Hoe anders is dat tegenwoordig. Een van de vragen die tijdens een mobiel telefoongesprek wordt gesteld is “waar ben je nu?”. Dat is natuurlijk een heel normale vraag om te stellen, maar een aantal jaren geleden lag dat wel anders. Dan was je thuis, of aan je bureau op je werk. Tegenwoordig zijn we gewoon overal mobiel bereikbaar.

Bellen; doe het veilig

Met de toename van de mobiele telefonie zie je helaas ook een stijgende lijn in het aantal verkeersongevallen. Mensen worden namelijk in het verkeer heel snel afgeleid door hun mobieltje, wat voor gevaarlijke situaties zorgt. De oproep is dan ook duidelijk; wil je bellen, doe het veilig. Een carkit is tegenwoordig al verplicht in je auto, maar zorg er ook voor dat jouw mobiele telefoon op een duidelijke stabiele plek in je auto zit. Daar is slechts één antwoord op: Brodit. Met een Brodit Proclip weet je namelijk heel zeker dat jouw telefoon ook echt muurvast zit in je auto, en dat ook nog eens op een duidelijke plaats waar jij niet snel zal worden afgeleid.