Last van file?

By   5 december 2016

In de winter met korte dagen en slecht weer worden de files alsmaar langer. Op elke doordeweekse dag staan er files, zowel in de ochtend- als in de avondspits. Deze files lopen soms op tot ver boven de 200 kilometer in totaal. Er bestaat dus een grote kans dat ook jij deze winter extra lang in de file staat. Maar hoe vermijd je nou zo’n file? Want dat is tijd die je veel beter kunt gebruiken. In sommige gevallen kun je niet anders dan in de file staan, maar in de meeste gevallen zijn files te vermijden. Lees in dit artikel meer over de mogelijkheden om files te ontwijken.

File

Het Nieuwe Werken

In Nederland wordt Het Nieuwe Werken steeds populairder. Het Nieuwe Werken is een verzamelnaam voor slimmer, efficiënter en effectiever werken. Met Het Nieuwe Werken kunnen werknemers flexibel werken in tijd, locatie en duur. Ze kunnen bijvoorbeeld werken in een ander flexibel kantoor dat dichter bij huis is, in een koffiezaak of bibliotheek. Het is bovendien natuurlijk  mogelijk om thuis te werken. Bij Het Nieuwe Werken kun je ook een andere werktijden aanhouden. Hierdoor kun je eenvoudig de ochtendspits of avondspits vermijden.

Werk je liever niet thuis of in een openbare gelegenheid? Er zijn tegenwoordig zeer veel kantoren waar flexibele werkplekken aangeboden worden. In veel kantoorgebouwen is het namelijk mogelijke om te werken in een  coworking space wanneer dat uitkomt. Met name in grote steden bij Amsterdamse kantoren en kantoren in Rotterdam zijn veel mogelijkheden om flexibel een werkplek te huren. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer kleinere steden waar dit aangeboden wordt, zoals in Groningen.

De trein in plaats van met de auto in de file

Een andere mogelijkheid om de file te vermijden is met de trein van en naar kantoor reizen. Met de trein ben je waarschijnlijk nog korter onderweg als er veel files staan. Bovendien kun je in de trein werken, al is het dan wel aan te raden om eerste klas te reizen op drukke trajecten. Met de trein is er echter wel kans op vertraging, maar dat is met files natuurlijk ook het geval.

Je route opzoeken voordat je vertrekt

Vaak staan er al files, nog voordat je met de auto vertrekt. Deze files kun je bijvoorbeeld terugvinden op verschillende websites en in Google maps. Het is daarom handig om voor vertrek even te kijken of er file staat en of er een alternatieve route beschikbaar is. Omrijden is vaak sneller dan achteraan in de file aan te sluiten. Bovendien kun je dan meteen zien of er werkzaamheden zijn die voor langere termijn invloed zullen hebben op de reistijd.

Houd rekening met files

Een andere mogelijkheid optie om files te vermijden is juist iets eerder of later vertrekken. Files zijn redelijk voorspelbaar, dus door je werktijden hierop aan te passen is het mogelijk veel files ontwijken. Probeer daarom ook altijd afspraken zo te plannen dat je alsnog de file kunt vermijden. Is het alleen mogelijk om bijvoorbeeld om negen uur af te spreken? Dan kun je beter extra vroeg vertrekken, want niets is zo vervelend dan te laat komen voor een afspraak.

Beste AH Recepten bereiden

By   5 december 2016

Als je nog nooit het AH blad open geslagen hebt, dan is dat nu de tijd. Want dit blad zit vol met overheerlijke recepten die meestal ook nog seizoen gebonden zijn en overheerlijk! Lekker koken hoeft geen uren meer te duren, want de recepten in AH zijn snel en binnen een hand omdraai helemaal klaar. Tegenwoordig is snel koken bijna een must geworden, want als je van het werk komt wil je meestal nog even gaan sporten, als je dan eindelijk thuis bent, is je energie redelijk op, dus des te meer reden om iets op tafel te zetten dat snel en gemakkelijk opgediend is. De gerechten in AH zijn daarom makkelijk en snel te bereiden en sommige staan ook echt binnen 5 minuten op tafel.

Snelle pasta

Als we het hebben over snel koken dan is pasta de perfecte keus, want snel koken en pasta koken zijn gewoon synoniemen. Als je pasta aan de kook brengt is dat in ongeveer 8 minuten gaar en verse pasta is zelfs nog sneller. Een Spaghetti recept met rauwe ham en ricotta is zo snel klaar dat je binnen een kwartiertje al lekker zit te smullen. Maar naast spaghetti zijn er ook andere heerlijke gerechten waar je niet lang op hoeft te wachten. Denk dan een overheerlijke zalm burger of een kokos noedels soep, allemaal super lekker en gezond ook nog. In de AH vind je al deze heerlijke recepten terug. Daarom is het zeker wel een goed idee om vandaag nog een AH Blad in huis te halen en alle heerlijke recepten uit te proberen.

3 tips voor iedere Pokémon go speler

By   5 december 2016

Pokémon Go geeft je de mogelijkheid om Pokémon in het echt te vangen, maar je kan ook zelf je Pokémon broeden. Dat is nou zo leuk aan dit spel, het is divers en geeft vele mogelijkheden.

Hier enkele tips voor het broeden van je eieren.

  1. Eieren broeden: Tijdens een bezoek aan Pokestops, zal je waarschijnlijk ook eieren meekrijgen. Deze eieren worden Pokémon als je ze gaat broeden. Om dat te doen, ga je naar je Pokémon collectie en in de rechterbovenhoek vindt je een tabblad Eggs. Tik erop en kies een ei, met de incubator kan je deze dan broeden.
  2. Welke eieren kan ik het beste broeden: Er zijn verschillende soorten eieren, 2K, 5K en 10K eieren deze zijn allemaal gebonden aan het aantal kilometer dat je moet afleggen om een ei te broeden. Verspil geen tijd bij de incubatie van de 2K (kilometer) eieren, tenzij je echt veel low-level Pokémon wil. De 5K eieren zijn wat sterker en geven Pokémon zoals: Cubone, Porygon, Machops of Sandshrew. De 10K eieren zijn eigenlijk de beste, hier krijg je sterke en ongewone Pokémon zoals Snorlax.
  3. Waar kan ik eieren broeden: Je kan eigenlijk overal eieren broeden: op de fiets, bus of trein. De app registreert alleen dat je beweegt; het zal niet echt schelen dat je niet loopt. Een andere manier om eieren te broeden is om een eindje te gaan rennen. Maar je kan ook ervoor kiezen om eieren met de incubators te broeden.

Bekijk voor meer tips Poképedia.nl

Is een hoverboard veilig?

By   5 december 2016

De beste manier om hoverboard brand te voorkomen is om een hoverboard te kopen van een betrouwbare fabrikant die hoogwaardige componenten gebruikt. Een andere goede manier is om het laadproces te volgen, tenminste als je de eerste keer gaat opladen. Als je absoluut zeker wil zijn van een goede kwaliteit lader, is het ook raadzaam dat deze afkomstig is van een gerenommeerde leverancier. Een andere goede manier om brand te voorkomen is om gewoon voorzichtig te zijn met je hoverboard. Laat het niet vallen, schop het niet, sla het niet en bewerk het niet met scherpe voorwerpen mee. Elk van deze dingen kan de scheidingsvellen schade in de accu en brand veroorzaken.

Er is een bedrijf nu die “hoverboard brandwerende kluizen”verkoop, die ervoor zou zorgen dat de Li-Ion batterij brandveilig is. Slordige batterijen die niet goed getest zijn, is een van de belangrijkste redenen waarom hoverboards exploderen. Een UL test simuleert wat er gebeurt als een batterij cel opwarmt. De tweede simuleert een batterij die doorboord wordt. In beide tests, kunnen de cellen exploderen met echte kracht.

De meeste hoverboards die UL getest zijn hadden een matrix van 24 batterijcellen, dus de plaats in de betonnen kamers proeven waren ongeveer 24 keer kleiner dan het explosiegevaar van een gehele hoverboard. De meeste van de accucellen waren in krimpfolie verpakt in plastic, wat betekent dat ze niet veel bescherming tegen vonken en perforaties hebben. Het is bijna onmogelijk voor een consument om te controleren of de batterijen in hun hoverboard veilig is. Maar als de fabrikanten begint met het verschepen UL-gecertificeerd hoverboards, is de veiligheid in ieder geval iets meer gevalideerd dan een hoverboard die niet getest is.

 

Soorten kunst

By   5 december 2016

Met kunst bedoelen we eigenlijk creatieve menselijke uitingen. Kunst is een heel breed onderwerp. Zo wordt het onderverdeeld in veel subcategorieën; schilderen, tekenen, poëzie,.. En een hele bekende fotografie !

Bent u opzoek naar betaalbare kunst? Dan zijn foto’s en schilderijen zeker een aanrader! In vele maten en stijlen te verkrijgen.

Ook musea en kunstgaleries beschikken veel over foto’s en schilderijen.

Een kunstgalerie of museum is een ruimte waar de objecten worden tentoongesteld.

Door heel Nederland alleen al vind je honderden kunstgaleries.

Even de uitleg van fotografie, fotograferen doe je met behulp van licht en andere nodige materialen. In de huidige maatschappij is digitale fotografie niet meer weg te denken. Men maakt nu ook steeds meer gebruik van fotobewerkingprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan photoshop. Na het maken van de foto wordt in dit programma nog het een en ander aangepast. Daarna kun je er mee doen wat je wilt. Laat je foto bijvoorbeeld eens afdrukken achter plexiglass. De foto komt dan nog eens extra tot zijn recht.

Dan heb je nog de schilderkunst.

Het verschil tussen schilderkunst en andere kunstvormen is dat schilderkunst werkt met een vloeistof, te verkrijgen in vele kwaliteiten en soorten. Door mengsels van vele soorten en kwaliteiten verf te gebruiken komt de intensiteit meer naar voren. Denk bijvoorbeeld aan een dikke klonter verwerkt naar een dunne doorstroming.

Tips voor het spel candy crush

By   5 december 2016

Op het wereldwijde web vind je een schat aan informatie over het immens populaire spel Candy Crush. Zo voorziet Candycrush.nl je graag van de laatste nieuwtjes. Sinds de introductie in 2012 is Candy Crush zich namelijk blijven ontwikkelen. Zo is het tegenwoordig zowel op Facebook als tablet en smartphone beschikbaar.

Handige cheatcodes

De afgelopen jaren heeft Candy Crush fans afkomstig uit de hele wereld. Zowel kinderen als volwassenen vinden het geweldig om van de snoepjes allerlei kleurrijke combinaties te maken. Maar soms is een beetje hulp wel zo handig. Bij een hoger level wordt het spel namelijk een stuk uitdagender. Zodoende vind je op Candycrush.nl een aantal zeer handige cheatcodes. Zo is het mogelijk om met deze cheatcode een oneindig aantal levens en boosters te krijgen.

Nieuws en artikelen

De handige tips, aanwijzingen en cheatcodes van Candycrush.nl vergroten het spelplezier van Candy Crush hopelijk nog meer. De ontwikkelingen rondom het spel blijven bovendien niet stilstaan. Er is genoeg nieuws te melden over Candy Crush. Zodoende heeft de website een speciale categorie met de laatste nieuwtjes en artikelen rondom het spel. Zo lees je bijvoorbeeld een interessant stuk over de mogelijk verslavende werking van Candy Crush.

Candy Crush online spelen

Spelers van Candy Crush vervelen zich op Candycrush.nl geen moment. De website bevat een schat aan informatie, en helpt je met de nodige tips en cheats om verder te komen. In de categorie ‘Candy Crush spelen’ kun je meteen beginnen met het spelletje.

De rol van thuiszorg bij eenzame ouderen

By   24 november 2016

Eenzaamheid bij ouderen is een probleem dat de laatste jaren steeds vaker in opspraak is gekomen. Het wordt vaak onderschat wat de impact is van een eenzaam leven op oudere leeftijd. Wellicht is de partner van de man of vrouw al overleden, kinderen hebben hun eigen levens gecreëerd en leeftijdsgenoten sterven vaak ook één voor één. Daarnaast wordt de leefwereld van een oudere ook kleiner door eigen lichamelijke gebreken. Het komt dan ook steeds vaker voor dat ouderen daardoor hun leven lust verliezen. En dat is eigenlijk best begrijpelijk. pexels-photo-110208Als je werkzaam bent in de zorg, herken je vast de signalen van eenzaamheid bij ouderen. Negeer deze signalen niet, maar probeer er een positieve draai aan te geven. Zorgservice Brabant vindt het belangrijk dat hier voldoende aandacht aan wordt geschonken, en leggen ons uit hoe je dat het beste kunt doen.

Een goed gesprek

Een goed gesprek en het bieden van een luisterend oor zorgt voor een groot verschil. Als zorgverlener communiceer je de hele dag, met familie, vrienden of andere naasten van de patiënt. Soms gaat het over simpele dingen met betrekking tot de zorg, maar soms is er ook behoefte aan een goed gesprek. Zeker voor de patiënt, die hier baat bij kan hebben in het proces tegen eenzaamheid. Maar hoe voer je zo’n goed gesprek? Belangrijk is dat je de tijd neemt, ook al is dit soms schaars in de zorg. Luister actief naar de patiënt, toon respect en probeer je te verplaatsen in zijn of haar standpunt. Ook als je het hier niet mee eens bent. Zorg voor tweerichtingsverkeer in het gesprek en betrek de patiënt. Anderzijds zal het je ook een gevoel van voldoening geven, als je merkt dat je patiënten hiermee kunt helpen.

Herkenning en erkenning

Organiseer themagesprekken met de bewoners van de zorginstelling om mooie gesprekken en verbanden tussen de patiënten te creëren. Een groepsbespreking over eenzaamheid kan de ogen van bewoners openen, zeker omdat ze zien dat anderen er ook last van hebben. Eenzaamheid is namelijk vaak een taboe om over te spreken. Middels themagesprekken wordt het onderwerp blootgelegd en kunnen deelnemers hun ervaringen delen. Wat je vaak ziet is, dat ze hier profijt bij hebben. Er ontstaan mooie gesprekken en soms zelfs vriendschappen waardoor de eenzaamheid teruggedrongen wordt.

De drie beste theateropleidingen

By   16 november 2016

Nederland zit vol met talent, bestaand en uiteraard ook nieuw talent, dat er op zit te wachten om ontdekt te worden. Al dat talent wordt natuurlijk nog beter ontwikkeld met de juiste opleiding. In Nederland zijn er veel theateropleidingen te vinden, waarmee je veel meer kans maakt om door te breken met jouw talent. Vandaar dat we een selectie met de drie beste opleidingen voor jou hebben gemaakt. Een opleiding in de kunst van het performen is de ideale manier om jouw talenten te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen. Ligt jouw passie hierin? Lees dan snel verder.

Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch

Wil je rustig beginnen, maar kan of wil je om welke reden dan ook, niet meteen de grote stap naar een hogeschool wagen? Dan kan het Koning Willem 1 college de aangewezen school voor jou zijn. Met vakken waaronder bijvoorbeeld, theatervormgeving, stem en zang, improviseren en mime, ga je hier aan de slag. Op deze school kun jij je specialiseren in het gebied waarin je uitblinkt en waar je van geniet. Doorstuderen aan een HBO opleiding kan hierna, een van de mogelijkheden zijn, veel studenten kiezen onder andere voor een opleiding tot theaterdocent, theatermanagement of een schrijversopleiding.

AHK toneelschool in Amsterdam

Een academie voor theater en dans vind je in Amsterdam en hier wordt je klaargestoomd tot een ware performer. Veel studenten die van de AHK toneelschool afkomen, sluiten zich aan bij bekende toneelgezelschappen, zoals bijvoorbeeld toneelgroep Amsterdam of het RO Theater. Hier werken ze mee aan onder andere, bekende uitvoeringen met namen zoals, Soldaat van Oranje en Hij Gelooft in Mij. Veel bekende acteurs en cabaretiers zijn hun carrière hier begonnen; een aantal van deze bekende namen zijn Simone Kleinsma, Katja Herbers, Carice van Houten en Acda en de Munnik.

HKU Theater in Utrecht

Met de hogeschool voor kunsten in Utrecht begin je meteen goed aan je carrière. Creativiteit staat hier hoog in het vaandel en alles is erop gericht, om dat in jou naar boven te halen. Naast de opleiding tot acteur kan je hier bijvoorbeeld ook kiezen voor een creatieve opleiding tot animator, regisseur, producer en nog veel meer natuurlijk. Zelfs een opleiding om specifiek een docent te worden of in de mode, zijn hier een van de vele mogelijkheden. Wanneer je niet meteen de bachelor wilt of kunt volgen, kun je hier eerst de keuze maken, om de basisopleiding plus te volgen.

Regionale recepten uit Limburg

By   16 november 2016

We experimenteren er op los in de keuken. We proberen allerlei recepten uit alle hoeken van de wereld, gecombineerd met de rijke ingrediënten uit onze eigen streek. Maar hoe heerlijk is het niet om af en toe eens terug te keren naar de bron, naar onze eigen regionale recepten uit Limburg. Bij Jan Linders vind je snel alle lekkere producten om jouw eigen regionale recept uit Limburg samen te stellen!

Zuurvlees

Hou je van lekker pruttelende stoofpotjes en het gevoel van grootmoeders keuken? Zuurvlees is een typisch gerecht uit Limburg, lekker met frietjes of puree. Het in azijn gemarineerde rund- of paardenvlees smaakt lekker mals en mag niet ontbreken als je de regionale recepten uit Limburg wilt proberen.

Bij Jan Linders kan je alle ingrediënten terugvinden om deze lekkernij zelf te koken. Het vlees, de jus, het azijn,… Voor het snelle gemak kan je uiteraard ook kiezen voor de kant en klare variant die heerlijk wordt bereid met peperkoek en afgewerkt met appelstroop voor een lekker zoete smaak.

Zuivel en fijne vleeswaren

Limburg staat ook bekend om zijn zuivelproducten zoals de Limburger kaas uit het Land van Herve in Belgisch Limburg of de Grottenkaas uit het Heuvelland. Combineer dit samen met wat fijne vleeswaren zoals een Limburgs Cervelaatje of Limburgse Hampunt voor een geslaagde kaas- en vleeswarenplank. Serveer hierbij een lekker streekbiertje en een frisse groene salade geteeld in de regio om het helemaal af te werken en je familie en vrienden te verwennen op een Limburgs culinair avondje.

Knapperige broden

Limburg staat bekend om zijn heerlijk knapperige broden met volkoren granen die nog op ambachtelijke wijze in de molen werden gemalen voor een typisch authentieke structuur. Zowel voor bij het ontbijt als bij de lekkere Limburgse zuivel passen deze heerlijke broden.

Kies bewust voor bio

Limburgers houden van correct geproduceerde ingrediënten. Vele landbouwers kiezen ervoor om hun gewassen op biologische wijze te telen. Bij Jan Linders zijn veel typische Limburgse regionale producten te vinden met het biologisch keurmerk voor de bewuste consument. De producten worden geteeld met respect voor de natuur en voor mensen die graag genieten van een traditioneel en puur product.

Besluit

De ruime keuze aan regionale recepten uit Limburg zijn rijk aan smaak en traditie. Ze zijn makkelijk op tafel te toveren en passen bij elke gelegenheid. Geniet met volle teugen van wat deze rijke regio te bieden heeft!

Btc scooter

By   14 november 2016

Btc is een Nederlands scootermerk dat niet zo bekend is als de grote en meest bekende scootermerken, maar daarnaast wel van een zeer hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar een Btc scooter of maak je net kennis met dit merk dan is het misschien wel fijn om eerst eens iets meer over het merk Btc te weten te komen.

 

Btc is een Nederlands merk en omdat het een Nederlands merk is houdt het zich ook bezig met de Nederlandse standaarden en vereisten. Koop je dus een Btc scooter, dan koop je eigenlijk een zeer goedkope scooter die wel aan de Nederlandse standaarden voldoet en dit is dan ook voornamelijk de reden waarom deze scooters zeer bekend zijn bij scooterwinkels en mensen die al bekend zijn met het merk.

 

Voordelen Btc scooterbtc scooter

Vooral de prijzen van een gemiddelde Btc scooter zijn een groot voordeel, het is dan ook vooral de prijs die er vaak voor zorgt dat mensen kiezen voor dit merk. Naast de prijzen mogen we ook zeker de kwaliteit niet vergeten, de kwaliteit van een Btc scooter is namelijk zeer hoog doordat deze aan de Nederlandse standaarden voldoet en wij Nederlanders veeleisend zijn wanneer het om scooters gaat!

 

Je zult dan ook niet snel een scooter vinden met een betere prijs/kwaliteitsverhouding, de prijzen zijn zeer laag en de kwaliteit zeer hoog. Naast al deze voordelen is natuurlijk het uiterlijk van een Btc scooter ook zeker niet verkeerd, ze doen bijvoorbeeld qua uiterlijk ook niet onder voor de scooters van grotere en bekendere merken!

 

Btc scooter kopen

Niet bij elke scooterzaak kun je terecht voor een Btc scooter, hierdoor doe je er dan ook verstandig aan om online op zoek te gaan naar een Btc scooter, je zult dan makkelijk een aanbieder vinden en wanneer je geen aanbieder in de buurt vindt, dan vind je wel een webwinkel waar je een Btc scooter kan kopen.